adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi hadi inkar et gaza gelmedim falan yazmasaydımda gaza geldin diyecektinßn her zmn ii qüLüyorum ßu yüsden de kimseyi qaza qetirmee qereqi duymuyorum
demek o kadar iddaalısın hep yanılan ben olacam konusunda ama ben pek sanmıyorum canım unutma son gülen ii güler
aLLahım bi daha yapmıcam ouff resiLLik
|
10-25-2007, Saat: 02:01 PM <
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ewt ßncede qüseL oLuyo konuyLa iLqiLi oLunca herkesinde dumurLuqu karışınca Aynen kesinlikle hemfikirim Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana normal dıgılsın dıyorum da sen ınanmıyosun bana :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Şimdi bu normal sıfatındaki benim canım kardeşim yani sen olunca evet ben normal diilim:yikildim::yikildim:
10-25-2007, Saat: 02:05 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bencede ii oluo ama sanırım ben pek konu ile alakalı yazmıorumwe adyge55 yine kendinden emin oLmayan tavrıyLa konunun dışına çıktıqını ßiLipte ßiLmemezLikten qeLmiş oLduqunu qayte açık ßir şekiLde ßize ßeLLi etti Dewamı az Sonra forumLarın en qüzeLi duyqusuzun kanaLı "duyqusuz D" de :yikildim: YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimdi bu normal sıfatındaki benim canım kardeşim yani sen olunca evet ben normal diilim:yikildim::yikildim: atesle barut yanyana d8urmaz dıye bosuna dememıs adamlar dıem dememkkı bı bıdıkelrı var:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yaaw harbı ben normal dıgılım sen hepten betersın be abı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ßn her zmn ii qüLüyorum ßu yüsden de kimseyi qaza qetirmee qereqi duymuyorum iide canım gülmekle gaza getirme arasında bi bağ kuramadım ben Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atesle barut yanyana d8urmaz dıye bosuna dememıs adamlar dıem dememkkı bı bıdıkelrı var:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır normalliğin peşinden koştummmmmm Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:we adyge55 yine kendinden emin oLmayan tavrıyLa konunun dışına çıktıqını ßiLipte ßiLmemezLikten qeLmiş oLduqunu qayte açık ßir şekiLde ßize ßeLLi etti Dewamı az Sonra forumLarın en qüzeLi duyqusuzun kanaLı "duyqusuz D" de :yikildim: iide canım zaten inkar etmiyorumki ben hep konu dağıtıyorum hatta suç ortağım ortalarda yok oda gelse görürsün bak konun nasıl darmadağın olacak
10-25-2007, Saat: 02:08 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide canım gülmekle gaza getirme arasında bi bağ kuramadım benSon qüLen ii qüLer dedin yha ßnde hep son qüLerim yani kazanırım kazancaqım için qaza qetirmek qißi ßoş şeyLerLe uqraşmıyorum qaza qetirme qereqi duymuyorum YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır normalliğin peşinden koştummmmmm abı sen yıne fılazof oldun ben hıc bısey anlamadım :yikildim::yikildim::yikildim: sen en ıyısı yıne benım gıbı normal olmayan bıcımde davran böle daha ıyı oluyon :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Daha dumur olmadım ama .. | ask_sehidi | 17 | 3,294 |
04-18-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ask_sehidi |
|
bi daha iiLik yapmııcam ! xD | PesmisT GirL | 17 | 1,718 |
05-30-2008, Saat: 07:22 PM Son Yorum: Seyduna |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi