MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kdr zekiyim yani
memnun oldum bende atiii...
ismini kim koydu kıs senin zekiş diye
asyada göbek adınmıı janım...
KuŞ kOnUsUr KuŞ :)))
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kdr zekiyim yani memnun oldum bende atiii... ismini kim koydu kıs senin zekiş diye asyada göbek adınmıı janım... Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama gerçektenden anlamadım atilla abi anlasam sormam demi.... ii öleysee senile aynı kafadanız deseneeee.... MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt şekerim oyyyyyyyyyyooyyy ne güsel bi ism yaa ee bundan sora zeki, gel zeki gitt o samn derizz dimii artıkk.. kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napıyıö ölüyorum yorgunluktan nöbette olduğumuma mı yanayım yoksa sayım yaptığımamı kafamı kaldıramıyorum ne yapayım birde kuşlar çıktı çik çik çik sen ne nöbetindesin bakımm o insan müsfettesi de yanında deil dimii ismi lasım deil asya.... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen ne nöbetindesin bakımm o insan müsfettesi de yanında:p ne desem boş anlamıosunki MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alttan yukarı doğru oku derdime derman katlime ferman vay anam vay vay bu belalı başıma ben nere gidem güsel bi şarkıydı anmış olduk sayende asya tşkl err... MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok zeki erkek ismi zekiye olsun barimD: kıs zekiyee akıllı ismiiii ama.... sen delüsün.......::tey::tey: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kuş konuşur kuş | bidely | 1 | 314 |
07-07-2009, Saat: 04:41 PM Son Yorum: PesmisT GirL |