PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CarpaCam hea:kizgin:
konu nerden neRe geLdi:kizgin:
pckoo ben sana dedim dimi bir başına girme şu konuya diye
Tolga'yı Öpmek İçin İzin İstiyorum !!!
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CarpaCam hea:kizgin: pckoo ben sana dedim dimi bir başına girme şu konuya diye PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehe canimsin mjx..Sana da mCx Âh be.
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pckoo ben sana dedim dimi bir başına girme şu konuya diyemadem o kadar dü$ünyon Arkamda oLsana ßaRi hain Âh be.
01-11-2008, Saat: 06:17 PM <
pcko benimdir benim kalacak
pckolar ölmez kartallar öpmez ortak çıkmayın lan PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem o kadar dü$ünyon Arkamda oLsana ßaRi hain hadee oradan kerata bi dursan yerinde kollayacazda bi oradasın bi burada
01-11-2008, Saat: 06:24 PM <
istemez artık ercan abiyi öperiz bizde siteye yeni üye gelse bizi böle görse geri gider
Firari Abi demiştim ya süresine bağlı bak neler var öpüşmekle ilgili senin için
bıkmadım üşenmedim araştırdım Uzun ve tutkulu öpüşmek, tansiyonu ve kolesterolü düşürerek, kalp krizi ve felç geçirme riskini azaltıyor. Ayrıca bakteri alışverişi vücudu güçlendiriyor. Alman ve Avusturyalı bilimadamlarına göre; uzun ve tutkulu öpüşmek, tansiyonu ve kolesterolü düşürüyor. Uzmanlar, buna bağlı olarak da öpüşmenin felç ve kalp krizi riskini azalttığını söylüyor. Ayrıca öpüşme yoluyla bulaşan çok miktardaki bakteri antibiyotik etkisi yaparak, enfeksiyonlarla savaşılmasını sağlıyor. Öpüşme sırasında yüzdeki 25 kas hareket ettirilerek cildin kırışması önleniyor. Öte yandan öpüşmenin sağlık için faydaları dışında çiftleri duygusal anlamda yakınlaştırmak gibi faydaları bulunuyor. Bilgine abicim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Moderatör olmak istiyorum | ZencefiL | 24 | 2,679 |
06-15-2012, Saat: 05:27 PM Son Yorum: adyge55 |
|
Gülen Yeşil Adamı İstiyorum (: | PCKoPaT | 14 | 2,229 |
08-02-2010, Saat: 01:49 PM Son Yorum: sıla |
|
Mehmetçiklerimiz için! | Qetesh | 1 | 627 |
06-26-2010, Saat: 03:31 PM Son Yorum: My_LiFe |