tamam sen yeter ki iyileş
ben senin başının belası olmayayım da aslında ben çok gevezeyimdirde çaktırma sizi tanımıyorum
ben senin başının belası olmayayım da aslında ben çok gevezeyimdirde çaktırma sizi tanımıyorum
ameliyat oluyorum
|
01-13-2008, Saat: 07:49 PM <
tamam sen yeter ki iyileş
01-13-2008, Saat: 07:56 PM <
kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam sen yeter ki iyileşgevezemisin ozaman tanışmayalım tanışırız daha günler uzun çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görebiliyo olman ne büyük bi mutluluk......eee ben sen deglimki
01-13-2008, Saat: 08:05 PM <
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee ben sen deglimkiazramısın nesin bak bugüne kadar kimseye saygısızlık yapmadım beni zorlama sen ben olamazsın zaten ben olman için insanlarla nasıl geçineceğini bilmen lazım yine saygısızlık yapmıyorum ama nolur artık yorum yazma çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:azramısın nesin bak bugüne kadar kimseye saygısızlık yapmadım beni zorlama sen ben olamazsın zaten ben olman için insanlarla nasıl geçineceğini bilmen lazım yine saygısızlık yapmıyorum ama nolur artık yorum yazmasen benim kim oldumu cok iyi biliyorsun billmyiyorsan tanitirim asil ben size cevap vermicem cünkü sizin gibilerin seviyesine düsmek istemiyorum unutmayinki burasi bi forum SAVGLILI VE SEVGLILI DAVRANIYORLAR INSANLAR BIRBIRLERINE... ayrinca istedim konuya yorum yapabilirim sanada sormam yorum yapilmasini istiyorsan acmayin lütfen konuyu!!!
01-13-2008, Saat: 08:20 PM <
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen benim kim oldumu cok iyi biliyorsun billmyiyorsan tanitirimbunların farkında olman güzel keşke bide uygulasan EZGİ ABLAM SAKİNİM ABLAM BEN
01-13-2008, Saat: 08:36 PM <
Gökhancığım daha şimdi geldim eve gerçekten çok çok geçmiş olsun umarın ii geçmiştir ameliyatın tekrar geçmiş olsun gökhancığım....
01-13-2008, Saat: 08:39 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gökhancığım daha şimdi geldim eve gerçekten çok çok geçmiş olsun umarın ii geçmiştir ameliyatın tekrar geçmiş olsun gökhancığım....sağol ablam benim iyi geçti bomba gibiyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gicik Oluyorum:@:@ | BiRiciGim | 19 | 1,248 |
12-14-2007, Saat: 05:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
hastayım uyuz oluyorum | AfrâsyâB | 50 | 2,175 |
12-11-2007, Saat: 11:25 AM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Hasta oLuyorum.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 12 | 782 |
10-06-2007, Saat: 11:03 AM Son Yorum: CaNaT |