piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya dalga gecme
dALgA D€n!Zd€ OLuR yHA
d€NkL€m :)
|
02-22-2008, Saat: 02:14 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya dalga gecme dALgA D€n!Zd€ OLuR yHA speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dALgA D€n!Zd€ OLuR yHAanlasıldı bugun pasıf durumdayım ya ondan faydalanıyonuz sızz ben anladım
02-22-2008, Saat: 02:34 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlasıldı bugun pasıf durumdayım ya ondan faydalanıyonuz sızz ben anladım :yikildim: Ac!ZL!ğ!ND€n FAyDALAnaMAM naYıR nOLAmaz :yikildim::yikildim::yikildim: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: Ac!ZL!ğ!ND€n FAyDALAnaMAM naYıR nOLAmaz :yikildim::yikildim::yikildim:evet aynen oyle sen hıc acızlıgımden faydalınırmısın canım
02-22-2008, Saat: 02:39 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet aynen oyle sen hıc acızlıgımden faydalınırmısın canım yoq jNm n€ MüNAS€ÃŸ€t ߀N H!Ç ÖL€ ß!$€ YApaR MıYıM ??? speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yoq jNm n€ MüNAS€ÃŸ€t ߀N H!Ç ÖL€ ß!$€ YApaR MıYıM ???deyılmı arkadaslar aynur hayatta yapmaz ole seyler dogasına aykırı bıkerem
02-22-2008, Saat: 02:43 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deyılmı arkadaslar aynur hayatta yapmaz ole seyler dogasına aykırı bıkerem €f€T , €f€T ... n€Rd€ GörDüNk!N€ h!ç yApaR MıYıM speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: €f€T , €f€T ... n€Rd€ GörDüNk!N€ h!ç yApaR MıYıMaffetmek allaha mahsustur baba buyuksun
02-22-2008, Saat: 02:45 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:affetmek allaha mahsustur baba buyuksun ; |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|