'' Yazdığım Bütün Şiirler Sana Başlayan Bir Kitap için Önsöz... ''
|
03-08-2008, Saat: 06:09 PM <
Bir gün gittik, kendimizi birbirimizde yarım bırakarak.. Kırlangıçlar yağdı Gözüm /üz /e baktı /k Sırılsıklam .. Kırlangıç sağanağıydı, Uzun gidişlerinin arifesi.. Sonbahardı.. Ağlaştık Birer kırlangıç ölüsüydük gidiş yollarında.. [url=http://img392.imageshack.us/img392/343/yagmuryt41sr3.gif][/url]
Ben Seni Bebek Gibi Sevdimm..
BEN SENİİ Bİ BEBEGİNN UYKUSUNDAKİ MASUMLUKLA SEVDİM...
RÜYA GİBİYDİNN Bİ BEBEK KADAR MASUMDUNN..İNSANIN HAYALLERİ VARDIRR HERKEZ BU HAYALLER PEŞİNDE KOŞAR.. BENSE HAYALERRİMİN BENİM PEŞİMDEN GELMESİNİ İSTEDİM.... BEN HAYATAA SENİNLE AÇTIM GÖZLERİMİİ BİR BEBEK KADAR MASUMDUK İKİMİZDE SEVGİMİZDEE... BENİM YÜREGİMDE BASİTT SEVGİ GİBİ GÖRÜNEN AMA ASLINDAA BASİT OLMAYAN Bİ SEVGİ VARDII.. KÜÇÜKTÜM VE ÜRKEKTİMM KAÇMAK İSTEDİM KAÇAMADIM ENGEL OLAMDIM İŞTE... EVETT BEN HAYAL KURUYODUM VE HAYALLERİM BENİM PEŞİMDEN GELİYODUUU.. İKİMİZİN SEVGİSİDEE BAŞKAYDI FARKLIYDII... SEN BENİM Bİ BEBEKGİN İLK KEZ ANNE DEMESİ GİBİİ..BENDE SANA SENİ SEVİYORUM DEDİM.... HAYATLA MÜCADELE EDEMİCEK KADAR KÜÇÜKTÜ YÜREGİMM SENİN ELLERİMDEN TUTMANI BEKLEDİMM YANİ HAYALİMİN BANA GELMESİNİ.. NEDEMELİYİM Kİ... İLK GÜLÜŞÜM,İLK YÜRÜŞÜM VE İLK KALP ATIŞIM OLDUNN.. SENİ BEKLİYORUM HAYALLİMM.. BENİM SEVGİM MASUM TERTEMİZ... ŞİMDİ TUT ELLİMİ VE BIRAKMAAA... ÇÜNKÜ BEN SENİ BEBEK SEVDİMMM,BEBEKLER MASUMLARDIR BENİM SEVGİMDE MASUM VE SAF...... (ÇİLEK)
Teşekürler hepsi birbirinden güzeldii....Herşey yüregince olsun ..
03-09-2008, Saat: 01:08 PM <
Tşk ederim hilal bu anlamlı paylaşım için...Sevgiyle...
03-09-2008, Saat: 01:59 PM <
Beni terk edip gittiğin gün
aylardan ekim mevsimlerden sonbahardı ansızın valizini toplayip cekip gitmiştin nedensiz... Hic dusunmemistin beni bensiz ne yapar nasil yaşar dememistin oysaki simdi karsima cikmis yuzume bakmaya cesaretin bile yok gidişinle bitirdim ben seni bir agaç gibi sonbaharda döktüm ben sevgimi yaprak misali savurdum sağa sola cırpındım.. dokmemek icin cok direndim ama nefretim bir ruzgar misali esti salladi dallarimi bir sen birakmadi bende soydu senden sevginden cirilciplak soydu. yoksun simdi hayatimda bir daha da olmayacaksin Şimdi beni ne icin kim icin terk ettiysen ona git o sana benim verdiklerimden daha fazlasini verebilir belki ama benim senin icin döktüğüm yaprak kadar yaprak asla dökemez...
03-09-2008, Saat: 08:54 PM <
paylaşımların için çok teşekkürler ellerine yüreğine sağlıkkk
03-10-2008, Saat: 12:44 PM <
ceylan gözlü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:paylaşımların için çok teşekkürler ellerine yüreğine sağlıkkk Yüreğin dert görmesın tşkler
03-10-2008, Saat: 12:50 PM <
NE SENİ TANIYORUM NE ADINI BİLİYORUM
EYLÜL KOYDUM ADINI GÜZELSİN DİYE NE AYLARI BİLİRİM NE MEVSİMLERİ NE DE ZAMANI KİMİ ZAMAN SEVDALAR VARDIR YAPRAK OLUR SEVDALAR VARDIR IŞIK OLUR UMUT OLUR AŞK OLUR EYLÜL KOYDUM ADINI ADINI BİLMEDİÄžİM İÇİN EZGİ KOYDUM ADINI SESİNİ DUYMADIÄžIM İÇİN SIR KOYDUM ADINI KİMSELER BİLMEDİÄžİ İÇİN KİMİ ZAMAN SEVDA DEDİM ADINA DÜŞLER KURDUM UÇURUMLAR KAZDIM ATTIM KENDİMİ DERİNLİKLERE PLATONİK DÜŞLERDE YÜZDÜRDÜM SEVDAMI CESARETSİZ KALDIM HEP YÜZÜNÜ GÖRMEKTEN ÖTE SESİNİ SOLUÄžUNU DUYMAKTAN ÖTE NE KALIRDI Kİ KIRSAYDIM CESARETİMİN ZİNCİRLERİNİ...
03-10-2008, Saat: 01:01 PM <
Hangi acı sevmenin verdiği acı kadar büyük olabilirki
Hangi hasretlik sevgilinin verdiği hasretlik kadar zor olabilirki Ve hangi özlem sevgilinin verdiği özlem kadar değerli olabilirki En dayanılmaz ayrılık sevgiliden ayrılmak değilmidir İnsanıda baştan başa değiştiren aşk değilmidir Gece olunca erken uymanın tek sebebi sevgili değilmidir Rüyada görebilmek için İnsanı en sarhoş eden sevgilinin özlemi değilmidir Kim bilir kac gece sabahlar insan Kim bilir kac gece gözlerini tavana diker Her sabah onu görme özlemiyle kalkarsın Telefonu koynunda saklarsın hani olurya belki arar diye Ve hep şiirler yazarsın . ve hiç dinlemediğin şarkıları şimdi bir başka dinlersin Bütün şarkılar şiirler türküler onu anlatır sana Artık üstündeki yük bin kat daha artar Ama sorun etmezsin O beni sevsinde yeter dersin kendi kendine Ama bırakıp gideceğini aklının ucundan bile gecirmesin Halbuki o çoktan seni terk etmiştir Çünkü o senin yüreğinde.. sen onun yüreğinde değilsinki Halen umutlusun Evet beni sevecek bir gün arıyacak diye.. hep o özlemle hep o hasretle ..ve hep o umutla tutunursun hayatta Ama bir yandanda umutsuzluk aklına gelince ozaman çökersin dizlerinin üstüne Hani yıkılmış bir han gibi.. hani kanadı kırılmış kuş gibi cırpınırsın kendince Kimse bilmez içindeki sıkıntını Her kes gülen yüzüne bakar senin Bilmezlerki yüz olmuş bir maske Bilmezler sadece dudaktan güldüğünü Bilmezler yürğinin ağladığını Ve kimsede sormaz halini Bir başınasın dünyada Lanet edersin doğduğun güne Gözlerinin neden kan kırmızı olduğunu sormazlar Uykusuzluktandır derler Bilmezlerki hergün o gözlerde kan aktığını Acılar içinde kıvrandığını Evet aşk yada sevgi böyle bir şeydi Önce yılanın kabuğunu değiştirdiği gibi değiştirir Sonrada seni bir diken yığınını düşün oranın içine atar Kaçmak istersin içinden ama kımıldasan dikenler bütün vucuduna batar Ve sen daha çok acı çekersin Artık anlarsınki bu diken yığının içinde kurtulamıyacağını Ya kurtulmayı umut edersin yada ölümü düşünürsün Bir yanda yaşama umudu.. diğer yanda ölüm korkusu İşte aşk sevgi böyledir Ama sabırlı erdemli olmak en doğrusu Beklemek zamanı …bekliyebilmektir umutla SEVGİLİYİ...
03-10-2008, Saat: 01:09 PM <
Öyle bir yaşıyorum ki,
Cenneti de gördüm, cehennemi de. Öyle bir AŞK YAŞADIM Kİ, Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki Okudum, okudum, ANLAMADIM Kendi kendime konuştum bazen evimde. Hem kızdım hem güldüm halime. Sonra dedim ki ''söz ver kendine.'' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin. Sevilmek istiyorsan,ÖNCE SEVMEYİ BİLECEKSİN Uçmayı seviyorsan (Kİ KELEBEKSİN) düşmeyide bileceksin Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki, Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki ZAMAN Hep acele etmem bundan, ANLADIM.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
GeL Dermisin bana (SeNiN İçİn) | eRCi | 9 | 926 |
04-14-2022, Saat: 06:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Aşk Için.................. | CeYDa HaNDe KeSiM | 9 | 488 |
04-14-2022, Saat: 04:20 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sitem edemiyorum sana. | levell | 2 | 456 |
04-14-2022, Saat: 07:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
KIYAMA KALK EYY AŞK-I SÜCUD! bir N€f€s Lazım Şimdi bana..ÖLm€k İçin............ | €BeRimSin | 4 | 454 |
04-13-2022, Saat: 03:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Binlerce (Seni Seviyorum) Borcum vardi sana | €BeRimSin | 8 | 525 |
04-13-2022, Saat: 02:58 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi