fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkın yaşı olmaz lafı" insan her yaşta aşk olabilir " anlamında söylenmiştir bence
gonul ferman dinlemez arkadaslar bence seviyosan soylemelisin yas falan onemli deil bencee :hihi:hihi:hihimiley17:miley17:miley17:
Kendinden Büyük Birini Sevmek?
|
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkın yaşı olmaz lafı" insan her yaşta aşk olabilir " anlamında söylenmiştir bence gonul ferman dinlemez arkadaslar bence seviyosan soylemelisin yas falan onemli deil bencee :hihi:hihi:hihimiley17:miley17:miley17:
off off ya ama kıymıın dediklerine katılıorm bu konuda çaresiz hissettiğim için kendimi sizlerden bi destek cesaret bekliorumseviorumm..
10-06-2008, Saat: 06:32 AM <
Eğer gönül seviyorsa bunda bir ayıp yoktur arkadaşım sende saklama çünü sakladıkça acı çekersin çık karşısına adeta haykır elbette sana sert bir tepki vermeyecektir eminim istemiyorsa bile uygun bir lisan ile söyler sakladıkça daha çok acı çekersin.
10-06-2008, Saat: 06:32 AM <
o kişinin ona aşık olduğunu zannetmiyorum bu kendisinde eksk olan duygularını başka türlü açığa vurmak( baba şevkatinden yoksun vb )tırbence
tam anlatamamış olabilirim ama....
10-06-2008, Saat: 06:37 AM <
amyleee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:off off ya ama kıymıın dediklerine katılıorm bu konuda çaresiz hissettiğim için kendimi sizlerden bi destek cesaret bekliorumseviorumm.. canım benim üzülme ben arkandayım sen dediğimi yapp.. olmazsa olmaz zaten.. içinde kalmamalı ..
fındık-s
10-06-2008, Saat: 06:50 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım benim üzülme ben arkandayım sen dediğimi yapp.. olmazsa olmaz zaten.. içinde kalmamalı .. bıııırrrrrrzzzzznnnnnnnnnnnnnnnn
10-06-2008, Saat: 06:51 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bıııırrrrrrzzzzznnnnnnnnnnnnnnnnablamm canımsın
kıymık canmm gerçekten çok teşekkür ederimmoralimi düzelttin canm evet bnde kararımı verdim ..çok mutlu oldum ya cevabın baya sevindirdi
10-06-2008, Saat: 06:53 AM <
amyleee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıymık canmm gerçekten çok teşekkür ederimmoralimi düzelttin canm evet bnde kararımı verdim ..çok mutlu oldum ya cevabın baya sevindirdi mcx...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Peki Sevmek? | tatlı_cadı | 1 | 658 |
04-12-2022, Saat: 05:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sevmek | NuRii | 2 | 641 |
04-06-2022, Saat: 08:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
derdim büyük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | deli-kı@z | 15 | 1,424 |
02-05-2009, Saat: 11:04 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |