neden büyüdüm ben neden anneciğim kurtar beni neden öldün sen
yardım edin
|
Sevgi, esirgemek, kollamak, dokunmaya bile kıyamamak demek değil midir ? Sevdiği kişinin gözünü morartıp o mor gözlerine bakarak "Seni Seviyorum", ondan dövdüm erkek varmıdır dicem ama demek ki varmış ..
Valla artık bişeyde diyemiceğim, Allah ıslah etsin son söz olarak ..
beni evden alıp zorla iki gün kendi evine götürüyor sonrada tekrar eve bırakıyor beni ailem korkudan ses çıkarmıyor ya ben annemi özledim
10-07-2008, Saat: 04:36 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevgi, esirgemek, kollamak, dokunmaya bile kıyamamak demek değil midir ? Sevdiği kişinin gözünü morartıp o mor gözlerine bakarak "Seni Seviyorum", ondan dövdüm erkek varmıdır dicem ama demek ki varmış .. aBİ SEN BUNA ERKEKMİ DİYORSUN LÜTFEN YAA. üzüLdüm senin adınaa ama bnCede sana deqer vermeyen birine asLa deqerr verme dicem ama peşinimi bırakmıoo diosunn bnCe bunu kendine yakın gördğün birine anLatmalısınn belki onLar sana yardım edebiLir özeLLikLe annen onLa konuşmayı denemeLisin..
10-07-2008, Saat: 04:37 AM <
meliscan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni evden alıp zorla iki gün kendi evine götürüyor sonrada tekrar eve bırakıyor beni ailem korkudan ses çıkarmıyor ya ben annemi özledim Melis Allah yardımcın olsun ailen neden korkuyor anlamadım bu adam mafyamı ne kendini birşeymi sanıyor o ş....... ulan ben şimdi varya.
aysss çook özür dilerim yazının hepsini okumadımmm annen için başın saolsunn yha inan ne yapcamı şaşırdım bir an senin yerine kendimi koydum çok zor
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Olurda Bu Kadarmi...yardim Lütfen | djseninim | 14 | 1,175 |
04-14-2022, Saat: 09:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
ben bu acıdan ölüyom ... yardım | djseninim | 20 | 1,319 |
04-14-2022, Saat: 01:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
Lacey'ye yardım kampanyası başlatıldı! :)) | Lacey | 15 | 935 |