duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim: bööööö öcüüüüü
buyur benim

inanmıyoruuuuuuummmmmmmmmm !!!!!!!!!
|
10-25-2008, Saat: 10:37 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim: bööööö öcüüüüü buyur benim ![]() ![]() Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnanmayan bayanlar acaba siz ne kadar sevebiliyorsunuz bi anlatırmısınız? sevqinin bi sınırı yoktur canım ayrıca onu anlatamayada kelimeler yetmezzz anladınmııı ![]() ![]() ![]()
10-25-2008, Saat: 10:38 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hööyyyyttt kardeşimi örnek alın erkeklerrrr bu mesajı okuyunca tawan yaptım ablacık yaa ![]() ![]()
10-25-2008, Saat: 10:40 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevqinin bi sınırı yoktur canım ayrıca onu anlatamayada kelimeler yetmezzz anladınmııı iştee öcü sewerden bi açıklama :A: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu mesajı okuyunca tawan yaptım ablacık yaa eeee hak ettin bebeğim ![]() ![]()
10-25-2008, Saat: 10:41 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeee hak ettin bebeğim kendimi brad pitt gibi hissettim walla ![]() ![]() ![]() ![]() duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevqinin bi sınırı yoktur canım ayrıca onu anlatamayada kelimeler yetmezzz anladınmııı Beceremedim anlatmak istediğim şeyin ne olduğunu... duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevqinin bi sınırı yoktur canım ayrıca onu anlatamayada kelimeler yetmezzz anladınmııı Aynen ![]() Artık sevginiz bu hale geldiyse Onu anlatabilecek güzel bir kelime bulamıyor ne söyleseniz eksik kalıyor yada içinizdeki anlatmaya yetmediğini düşünüyorsanız beslediğiniz sevginin basit bir hoşlanmadan ibaret olmadığını biliniz . günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendimi brad pitt gibi hissettim walla sen şeysin eeeee şeyyy :--/ benim bitanecik kaydeşimsin yetmez mi daha noolcan ![]() ![]()
10-25-2008, Saat: 10:44 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen şeysin eeeee şeyyy :--/ ohoo bu brad pitt olmaktan cok daha ii ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|