blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla aksamda kalmayım. hepınız yıne tum cabalarınızla bısıyler yazmıssınız saolun !
ama sabah sabah otuz... olsanız cekılmessınız.
dunyada benden daha adi ve kötü bi insan yok! ıcınız rahatlıcaksa.
saka gıbı ya. bırı gelır avukatlık yapar ne giriyosa artık!
diğeriyle hiç bi alakam olmamasına ragmen 18lik velet karsımda kendını adammıs gibi sanarak konusur.
biriside, gelıp laf sokarda sacma sacma konusup ııce komık olur.
bu üç sazandan baska kımse varmı ? salataya lımon katıcak.
Kızım! benım kalbımdekı sevgının gercek yada sahte olması senı ırgalamaz ? sana giren çıkan nedir anlamadım! kalktın "bi cift birbirine bu kadar yakışabilir" dedin.
içinde bir şey kaldıysa söyle.
off la sızınle konustukca asabım bozuluyo. o klavyenın ardından ole efelenıyosunuz ya.
yaptıgımın adını ne koyarsanız koyun umrumda degıl. dunyada o yaptıgımı kımse hak etmıyo olabılır ama inan piyango sana cıktıgı ıcın bı gram uzgun degılım. sonuna kadar hak ettın. ama ucuza gittin ya 50 tl
neyse. sevdigimin dediği gibi. tüm yazdıklarınız için
El cevap - SANANE ?
Sen kendine hiç bakıyormusun ben adam mıyım delikanlı mıyım hadi onuda geçtim artık insan mıyım diye ?
Bunca söylediklerinden sonra bunların hiç birinden bahsetmemen gerekir sanırım. Bir de karşına adam delikanlı arıyorsun. Zaten kimse sana göre adam da değil delikanlıda insanda sen nasıl olmuşsa özel bir mahluk olarak yaratıldığın için kimse senin gibi olamıyor senin kadar olamıyor. Madem burada bulunmak seni rahatsız ediyor istediğin gibi adam gibi adam bulamıyorsun da neden burada gelip o değerli vaktini boşa öldürüyorsun, ayrıca karaktersiz kişiliksiz içi dışı leş olmuş insanlarla muhatap oluyorsun . Çekinmiyor musun hiç benide bozarlar diye o kadar dürüst doğru düzgün birisin ki !
Küstahlıktan başka bir şey değil senin yaptığın. Kendi ne sanıyorsun onu da bilmiyorum ne olduğunuda anlamış değilim anlamakta istemem zaten.
Hepimiz makyajı iyi yapıyoruz bir tek senin için dışın bir. Bir tek doğru düzgün sensin nedense. Laf ebeliğinde üstüne yok maşallah ne diyelim. He sen hiç bir lafın altında da kalmazsın sanırım öyle ya. Çok boş bir insansın görünen o ki . Öyle yada böyle burada yada realde bir toplum içinde yaşıyorsun. Sen in de yaşıyorsan orasıda ayrı bir mevzu bir şey diyemem. Bir kaç kişi seni adam yerine koyuyor olması senin adam olduğunu bir kaç kişi seni seviyor diye iyi bir insan olduğunu da belli etmez . Eğer yiyorsa herkes senin için aynı şeyi düşünsün. Herkes senin için aynı şeyleri söylesin. Ama sen kimseyi de takmazsın kimin ne söylediği de senin için bi anlam ifade etmez. Sen herşey de olduğu gibi bunda da en iyi en doğrusunu bilirsin.
Hatırlıyorum eskiden de Allah a olan inancından bahseder dururdun. Lafa gelince benim itikatım tam felan derdin. Ne oldu merak ediyorum şimdi o içinde ki inanca. Hangi kitaba hangi insafa sığdırıyorsun ettiklerini. Kalkmış bir de büyük bir iş becermiş gibi böbürleniyorsun. Hakedene hakkını verdim diyorsun. Senin hakkın ne peki ? Bu kadar karaktersizliği onursuzluğu nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize anlamıyorum açıkçası. 18 yaşında bebe bana gelmiş laf söylüyor diyorsun senin yaşın kaç sen yaşının adamımısın peki onuda söylede bilelim.
Söylenecek çok söz var ama söylemeye de gerek yok kime ne diyeceğiz ki.
Bir lafa bakmak gerek bir de adama ....