Evet aynen öyle birader.....
Tuti aranıza geri döndü...
|
10-26-2006, Saat: 02:22 PM <
?okkkkkkkkkk Sev?nd?mmm D?nd???ne Arkada?immm
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?syanbitmez karde?ime kat???ks?z bi kahve,bana demli bir ?ay,tuti acele et l?tfen ta?lar? topla nas?l olsa birazdan oyunu b?rak?r bir konu tart??maya ba?lar?z.... Hehee abi sen ak?llanmad?n galiba...miley4: En son pasta ald???mda milletin halini g?rm??t?n...:yikildim: Hala istiyor musunuz ?ay, kahve..? MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?okkkkkkkkkk Sev?nd?mmm D?nd???ne Arkada?immm Te?ekk?r ettim Sultan...miley4: tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee abi sen ak?llanmad?n galiba...miley4: yok tuti kals?n hastaneler yo?unmu? zaten bayram ertesi:yikildim::yikildim::yikildim: AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazd???m Mesajlar Silinmi? Bunu Yapan Kimse Benide Silsin Bi Zahmet! Bi A??klama Bekliyorum? MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevindim... Te?ekk?r ettim masal perisi...miley31: peri k?z? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaa gecc olduu amaa hosgelmi?sin arkim y?nee aram?zaa Ho? buldum arkada??m...Ge? olsun g?? olmas?n...miley4: Ho? geldin demen bile yeterlidir zaten...Sanada te?ekk?rler...
10-28-2006, Saat: 12:45 PM <
ARTIK GELD???NE G?RE TARTI?MA KALDI?I YERDEN DEVAM EDER. ?ZLEM???M SEN?NLE TARTI?MAYI. SADECE BU DE??L TAB? YANLI? ANLA?ILMASIN AMA ?ZELL?KLE TARTI?MAYI. ?OK FAZLA MANTIKLI, AKILLI USLU T?R?NDEN TARTI?MALAR YA?ANMIYOR. TARTI?MA SANK? ?NSANLI?IN AYIBI G?B? HEMEN ?ST? ?RT?L?YOR B?R ?EK?LDE. NEYSE BA?KA B?R TARTI?MA KONUSU OLMASIN ??MD?..........
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
PunisheR Geri Geldi :) | PunisheR | 16 | 1,264 |
11-17-2006, Saat: 12:56 AM Son Yorum: kardelen_21 |
|
kusura bakma tuti... | Özge | 3 | 534 |
10-12-2006, Saat: 09:29 PM Son Yorum: p£r!k!z! |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi