çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohhhhhhhhhaaaaaaaa:yikildim:
dj forza ve ası yurek:yikildim:
Yani GÜLAY daha düne kadar erkektim beni saniyede kız yaptınya helal olsun.:yikildim:
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
|
10-24-2008, Saat: 08:05 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohhhhhhhhhaaaaaaaa:yikildim: Yani GÜLAY daha düne kadar erkektim beni saniyede kız yaptınya helal olsun.:yikildim:
10-24-2008, Saat: 08:36 AM <
Selamlar arkadaşlar. Bu konu ve başlık çok güzel de biraz daha genişletelim, ne dersiniz?
Şöyle derim ve sizlerin anlayış ile duygu dünyanıza sunarım. Oradan düşünüp cevaplayalım olur mu! Burayı bir; Âlem-i Gönül dünyası olarak düş eyleyelim ve orada insanları tanıştırıp onları âşık ilân edelim ve evlendirelim!..Tabi bu da benim bir değişik teklifim olsun istedim. Ama ilgi görür, ama ilgi görmez yine de bir cevap gelir her halde sanırım. Teşekkürler, herkese! Âlem-i Gönül!..:k: Âlem-i Gönül bambaşka bir dünya Dugu ve sevgiyle yeri olan dünya Orada; sevgi, aşk ve dostlar var ya.. Bir de orada her an açık kafeleri ya.. Orada istediğinle otur, istediğini konuş Sevgi şarabını içip de olunur sarhoş Âşıkların, dostların dünyası; Âlem-i Gönül Açar orada sevgi ve aşk kokan o gül! Alem-i Sır
10-24-2008, Saat: 08:42 AM <
Arkadaşım diğerleri iyide fakat sanırım üye arkadaşlar şu bölümü kabul etmezler tabii şahsi fikrim.
Burayı bir; Âlem-i Gönül dünyası olarak düş eyleyelim ve orada insanları tanıştırıp onları âşık ilân edelim ve evlendirelim!..
10-25-2008, Saat: 10:37 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qetesh vee çilekli cuklat uyuzzz nolcak ası yurek ve dj forza :pisik: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uyuzzz nolcak OLeyyy Çok MUtlU oLdUm SEn VE O |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? | Melek06 | 38 | 2,792 |
03-28-2012, Saat: 11:22 PM Son Yorum: history |
|
Forumdan enson kim çıktı ? | eLyos | 2 | 586 |
03-13-2012, Saat: 05:43 AM Son Yorum: Av.bey |