benim baska tenlerde tüketecek ne dokunuslarım
nede sevgim var...
nede sevgim var...
Acemhe'den :P
|
benim baska tenlerde tüketecek ne dokunuslarım
nede sevgim var... Gittin mi?
Gidemezsin ki sen… Yüreğime işlemişsin… Alabilir mi hiçbir kuvvet seni ruhumdan? Sökebilir mi seni içimden? Yeter mi gücü silmeye anıları? Talan etmeye kalbimi? Gidemezsin ki sen… Sen ben olmuşsun… Gidemezsin ki ben gitmeden. "Sen yoktun biliyorum..Benimkisi çok uzaklarda bilkinmedik bir şehrin en kuytu en karanlık şimdilerde özlem dolu bir evin değişmesini bekleyen patlamış ampulu gibi
Işıksız geceleri aydınlatma hevesi..." Sen gidersen ;
Kimin gözlerinde dalarım.. Kime "Seni Seviyorum" derim.. Senin sahip olduğun bu kalbimi kime veririm... Kimin dünyasına girerim...?! anlamadin seni ne denli sevdigimi.. Ugruna ne fedakarliklar yapabildigimi.. Senin için vazgectigim hayaller birer birer sahidim.. Arama beni yazdigim siirlerin misralarinda.. Arama beni bir yabancinin gozlerinde.. Ben sendeyim Senin en guzel yerinde Kalbindeyim!.. Alıntı: çok güzl[/i][/SIZE] “ sevgilim !..bütün zamanları unutturacak sevgi çokluğuna var mısın ?..”
Ne güzel! Derin bir “âh” ile yâd etmek seni. Her dem düşünmek, her dem hayal etmek seni... Ne güzel! Visâline gülmek, firâkınla ağlamak. Yanmaktan usanmamak yanarken susamak seni. (Haddâd) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|