:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
rüzgargülü
ßirisi Saçını Kötü Kesmiş diye Kuaförü mahkemeye vermiş hemde Kazanmış. sende Mahkemeye ver ßeLki KazanırsınSmileSmileSmile
Ara
chuLsuzz péri!
kendim kestim:Skendimi versem garip olarBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
CReATuRE
Kişilik olarak hayatta kimseyi kırmak rencide etmek üzmek istemem ve bu zamana kadar karşıma yüzlerce insan çıkmasına rağmen...Ama bu bikaç gündür kendimi ne kadar zorlasamda tanıyamaz oldum bakalım bu işin sonu ne olcak...
rüzgargülü
Big GrinBig Grin o zaman geçmiş oLsundan başKa ßişey diyemiycemBig Grin
Ara
EndLess
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oLsun saçLarını ütüLe, fön çek güzeL oLur YineSmile
Serseri O zaman sen Konu aç ßizim açtığımız Konu ancak ßu kadar oLur SmileSmileSmile

Konu bulabılsem ben atıcam ortaya da ıste bugun durgunlugum ustumde

Big GrinBig GrinDBig Grin

rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßirisi Saçını Kötü Kesmiş diye Kuaförü mahkemeye vermiş hemde Kazanmış. sende Mahkemeye ver ßeLki KazanırsınSmileSmileSmile

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendim kestim:Skendimi versem garip olarBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
chuLsuzz péri!
gülme yha beni gaza getirdiler okulda kes dieBig GrinBig Grin
resil gibiyim şuanda
Ara
EndLess
qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülme yha beni gaza getirdiler okulda kes dieBig GrinBig Grin
resil gibiyim şuanda

Gaza gelmıssın yazık sana....Ben olsam kokten keserdım....Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
chuLsuzz péri!
sen erkeksin normal sana ama ben:S:S
Ara
EndLess
qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen erkeksin normal sana ama ben:S:S

Tamam yaa saka yaptım..Benım lısede uyuırken arkadasım kesmıstı :S:S:S:S

2 5 sene uzattıgımsaclarımı haın uc dakkaya mahvetmıstı Big GrinBig GrinBig Grin

nasıl bı duygudur bılırım SmileSmileSmile
Ara
chuLsuzz péri!
aa yasık sana şu ana toplanmıo saçlarımm önümü bile göremiorummmm:SBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 135 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 05:06 AM