Sil Baştan Başlamak Gerek Zaten Hayatı Sıfırlamak
Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen HerŞeyi Unutmak..
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
06-10-2010, Saat: 01:55 AM <
Sil Baştan Başlamak Gerek Zaten Hayatı Sıfırlamak
Yüzme bilmeden,
Daha deniz görmeden, Hiç güneşte yanmadan.. Şimdi ölmek istemem bir kalbi sarmadan, Aşkı tatmadan daha, Onla sarhoş olmadan, Hiç sevişmeden daha.. Şimdi ölmek istemem daha hiç gülmeden, Çoban yıldızı... Sen benle kal, çoban yıldızı Hep benle kal.. Zamanın varsa benle kal....
Bir sabah olsa, bin bir umutla
Güneş bile açsa, açmaz, saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa, kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil nerden bu dil Kendine iyi bak deme, denmez saçma Kendime bakarım elbet, sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak Tanrım, sevdalı kullarına Her şeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter, yetmez saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa, durmaz saçma O son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil kimden bu dil Kendine iyi bak deme, denmez saçma Kendime bakarım elbet, sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak Tanrım, sevdalı kullarına
haydi ara beni sor beni yorma beni sar beni yar
sevdan ellerimi kollarımı gözlerimi bağladı yar kalbim sana doğrusenin için deli gibi atıyor yar beni bir koynuna alıversen nolur yar....
06-10-2010, Saat: 02:40 AM <
Aç kapıyı gireyim
Sana ömrüm vereyim Kuruyan dudaklarına Nefesimi süreyim Kuruyan dudaklarıma Nefesini süreyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,344 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,238 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |