:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
_BarBie_
Simla ikramda bulunur sana şimdi ama yalnız belirli bi sevieden snra sınırlı sayıda Big Grin ona göre yeTongue Big Grin
Ara
simla
hayır canım hiç zahmet olmaz ben zaten girişcem birazdan mufağaa bu saatte Sad yarın misafirlerim gelcektee.
evet meyve suyu olabilir ya da süt Smile
Ara
piko
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır canım hiç zahmet olmaz ben zaten girişcem birazdan mufağaa bu saatte Sad yarın misafirlerim gelcektee.
evet meyve suyu olabilir ya da süt Smile
sut kullanmıyorum meyva suyu alayım ben o zaman yanınada pikolaya alayım Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
piko
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simla ikramda bulunur sana şimdi ama yalnız belirli bi sevieden snra sınırlı sayıda Big Grin ona göre yeTongue Big Grin
doyumluk deyıl tadımlık dıyosun yanıBig Grin
Ara
_BarBie_
Aynen piko Big Grin hem zararlı oluo çok yersen iiiliğini düşünüorumBig Grin
Simlacım zahmet vermeyelim sanaSad
Ara
piko
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynen piko Big Grin hem zararlı oluo çok yersen iiiliğini düşünüorumBig Grin
Simlacım zahmet vermeyelim sanaSad
okı o zaman bana uctane versen yeter sımla ha bu arada nereye kayboldu yaa sımlaBig GrinBig Grin
Ara
simla
barbie hanım buyrun kahveniz.piko bey sütünüz Smile
resim eklemeyi bilseydim atardım bikaç resim arkidişlerim kusura bakmayın artık!
ve birdeee sürpriiizz puding Smile
Ara
_BarBie_
İstediiin resmin üzerine kopyala de snra yorum yazdııımız yere yapıştırSmile basit yani Smile Tşkler tatlımm ellerine sağlıkSmile McXx
Ara
piko
fazla sımartma benı bak hergun ısterım yoksaBig GrinBig Grinellerıne saglık pudınk' i dort gozle beklıyorumBig GrinBig Grin
Ara
simla
chocolate.jpg
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 200 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 07:32 PM