Simla ikramda bulunur sana şimdi ama yalnız belirli bi sevieden snra sınırlı sayıda ona göre ye
Canı Sıkılanlar
|
hayır canım hiç zahmet olmaz ben zaten girişcem birazdan mufağaa bu saatte yarın misafirlerim gelcektee.
evet meyve suyu olabilir ya da süt simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır canım hiç zahmet olmaz ben zaten girişcem birazdan mufağaa bu saatte yarın misafirlerim gelcektee.sut kullanmıyorum meyva suyu alayım ben o zaman yanınada pikolaya alayım _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simla ikramda bulunur sana şimdi ama yalnız belirli bi sevieden snra sınırlı sayıda ona göre yedoyumluk deyıl tadımlık dıyosun yanı
Aynen piko hem zararlı oluo çok yersen iiiliğini düşünüorum
Simlacım zahmet vermeyelim sana _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynen piko hem zararlı oluo çok yersen iiiliğini düşünüorumokı o zaman bana uctane versen yeter sımla ha bu arada nereye kayboldu yaa sımla
barbie hanım buyrun kahveniz.piko bey sütünüz
resim eklemeyi bilseydim atardım bikaç resim arkidişlerim kusura bakmayın artık! ve birdeee sürpriiizz puding
İstediiin resmin üzerine kopyala de snra yorum yazdııımız yere yapıştır basit yani Tşkler tatlımm ellerine sağlık McXx
fazla sımartma benı bak hergun ısterım yoksaellerıne saglık pudınk' i dort gozle beklıyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 200 Ziyaretçi