gunaydın herkese
Canı Sıkılanlar
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese günaydın.... GÜNAYDIN ADEM HOŞ GELDİN NASILSIN!............. adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şİİ......... SENDE HOŞ GELDİN NASILSIN DÜNDEN BERİ!.....
yahu sabah sabah şöle bi bakıyım dedim buraya içim sıkıldı ha sayenizde bırakın can sıkıntısını bakın dışarda ne güzel pırıl pırıl günaş ışık saçıyor etrafa e sizde biraz ışık saçında stresimiz bari gitsin demi ama arkadaşlar
08-03-2007, Saat: 09:39 AM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ANLADIM BENDE ÇALIŞMIYORUMoh git bakalim, biz bir senedir deniz görmedik HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENDE HOŞ GELDİN hoş buldum tşk ederim ii olmaya çalışıyorum umarın sende iyisindir
[COLOR="Black"]ooo ne çabuk geldiniz yaa...
ne var ne yok arkadaşlar... kötü olan varmı...[/COLOR] Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gunaydın herkese SANADA SERSERİ HOŞGELDİN NASILSIN!............
08-03-2007, Saat: 09:41 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahu sabah sabah şöle bi bakıyım dedim buraya içim sıkıldı ha sayenizde bırakın can sıkıntısını bakın dışarda ne güzel pırıl pırıl günaş ışık saçıyor etrafa e sizde biraz ışık saçında stresimiz bari gitsin demi ama arkadaşlarGünes mi??? burda suan yagmur yagiyo ve soguk bu sene yaz ugramio bu taraflara :S |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 376 Ziyaretçi