..TuuCe.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen kimLe ortaks?n yarg??**?
YAFFF TUUCE BENDE ANLAMDIM VALLA BU EL BEN B?TT?M ONU B?L?OM
Garip Sohbetler
|
..TuuCe.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen kimLe ortaks?n yarg??**? YAFFF TUUCE BENDE ANLAMDIM VALLA BU EL BEN B?TT?M ONU B?L?OM
$$$ miLLet bi$y dicemmm..
yargıç ta$ çaLdı bnden duymu$ oLmayın :p
09-01-2006, Saat: 05:48 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehheh ?ocuklar Masadan Kalkmayin Sakin He Yoksa ?ayi B?z Demler?z Okey? Kizlar Oynarben oynar?m..
Karde?im sen kek iste yeterki...
Bak senin i?in bi ko?u gittim ya? pasta ald?m ;; YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:WA?? KANK?M YAFFF NASILDA D???N?O hehe d???ncez tabii kanki... tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ba?ka bi emriniz varm?yd? pa?am.. yoksa ?ekilicem.. HEHE B? KERE TAMAM DESEN Y?RE??ME ?NER KIS SATEN tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Karde?im sen kek iste yeterki... puhahahahahahaha tuce ve cad? kesin su pastayda yiyek yaf.. tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Karde?im sen kek iste yeterki... KARDE??M BEN?M YAFFF PAYLA?ALIM AMA KIS CADI HADE BAK AL SENDE HERKES ALSIN ARKADA?LAR YAFFFF B? DAKKA AMA YAVA? BANA KALMIYO tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Karde?im sen kek iste yeterki...ii yaptn pasta aLdn ama mum nie koydn cocuk egLendrr gbi.. :p hem kim bu kadar ya$L? oLan_1 tane mum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|