~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oh git bakalim, biz bir senedir deniz görmedik
BENDE 1 SENDİR DENİZE GİRMEDİM ONDAN GİTCEMZATENmiley17:
Canı Sıkılanlar
|
~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oh git bakalim, biz bir senedir deniz görmedik BENDE 1 SENDİR DENİZE GİRMEDİM ONDAN GİTCEMZATENmiley17: adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş buldum tşk ederim ii olmaya çalışıyorum umarın sende iyisindir İYİDİR SİZİ GÖRDÜM SAHA İYİ OLDUM ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günes mi??? burda suan yagmur yagiyo ve soguk bu sene yaz ugramio bu taraflara :S pardon ya sen almanyadaydın demi bizim buralarda aşırı sıcak kavruluyoruz HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İYİDİR SİZİ GÖRDÜM SAHA İYİ OLDUM tşkler efenim bizde sizleri gördük ii olduk
08-03-2007, Saat: 09:45 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon ya sen almanyadaydın demi bizim buralarda aşırı sıcak kavruluyoruzevet biliyorum türkiye yaniyor almanya donuyor... eee allah büyük!!! ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii git benim yerimede git OLUR CANIM GİDERİM ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet biliyorum türkiye yaniyor almanya donuyor... eee allah büyük!!! umarım sizlerde bu güneşi görürsünüz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|