eheuheuheu
Biliyodum bunu...
Sana geedim sana. Zuzuuuuu Zuzuuuuuuum
Bi bi bi bi bii bi bitanem bi...
Biliyodum bunu...
Sana geedim sana. Zuzuuuuu Zuzuuuuuuum
Bi bi bi bi bii bi bitanem bi...
Garip Sohbetler
|
eheuheuheu
Biliyodum bunu... Sana geedim sana. Zuzuuuuu Zuzuuuuuuum Bi bi bi bi bii bi bitanem bi...
ögretmenlik diycem ama cokta zevkli gelmeyebilir ama benim hep yapmak istedigim bir meslekti keske yapabilseydim olmadi kismet....
o kadar çok var ki mesela fbı ajanı veya ünlü bi sanatcı daha çok var yaaa
11-11-2006, Saat: 08:22 AM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dinleyemiyorum linkde bi sorun mu var ? i?i sa?lama almadan payla??m sunmam.. kendi uplad etti?im konular linklerinde sorun olmaz .. senin pc y?klemede sorun yaratm??.. yada ba?lant? h?z?n d???kse y?klemez bu nedenle.. ba?lant? h?z?n iyi oldu?unda dinle.. g?zel bir payla??m ka??rma dinle tmm m? )) sevgiler.
11-11-2006, Saat: 09:47 AM <
canım çok üzüldüm ya...bana kalırsa savaş aşkın için kim ne derse desin...tabi karar senin..senin yerinde ben olsam savaşırdım...üzülme arkadaşım herşeyin hayırlısı....
11-11-2006, Saat: 10:00 AM <
zor bir meslekte olsa polis yada subay....en azından bana zevk verebilr..
11-11-2006, Saat: 10:24 AM <
Arkadaşım Yanlış AnlmaBende 7 Sene Sevdiğim Kızı Lise Sonda Kaybettim Ve Aynı Senin Dediklerin Gibi Şeyler Başımıza Geldi Ve Buna Onunda İçi Yanıyor Ve Seni Unutamış Artı İlk Hyecan İlkleri Sen Ona Yaşattın Unutmak Kolay Deil Bnecde Savaş Savaşmak Kazanmanın Yarısıdr İnş Mutlu Olursunuz Barışırsınız
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|