Zamanla öğreneceğim galiba
Garip Sohbetler
|
HayatYasam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaman Herşeyin İlacıdır Zamnala Hepsini ÖğrenecenEvet zaten zaman da olmasa hangi bahaneye sığınır insan değil mi?
Bence dünyanın en güzel mesleği, Dünya turuna çıkıp, belgesel hazırlamak olsa gerek...
11-11-2006, Saat: 09:00 PM <
BARDA?IN ??ER??? ?NEML?D?R. DOLU TARAFI VEYA BO? TARAFI DE??L........
bence en güzel meslek ressamlık olsa gerek benim resime ilgim olduğu iiiçin diyorum..bir ömür boya ve paletler arasında ...gördüğü bütün güzellikleri çizmek....resime aşık biri olarak bence ressam....
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence en g?zel meslek ressaml?k olsa gerek benim resime ilgim oldu?u iii?in diyorum..bir ?m?r boya ve paletler aras?nda ...g?rd??? b?t?n g?zellikleri ?izmek....resime a??k biri olarak bence ressam.... ben de resim ?ok severim ve onun i?in ugra??om bu sene umar?m o b?l?m olur MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence d?nyan?n en g?zel mesle?i, D?nya turuna ??k?p, belgesel haz?rlamak olsa gerek... harika... miley32: miley14:
ben ?nce hep dolu taraf?
d???n?r?m.. bo? taraf ?okta umrumda olmaz takii bi?eyler ters gitmeye ba?layana kadar.. i?te o zaman da her?eyi ak???na b?rak?r?m... yani zamana... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 320 Ziyaretçi