YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Takılmalayım Ben arkadaşa bakıp çıkacaktım be napim
Baktın mı arkaadsa Harbı forum acaıp muhasebecı PotansıyeLı var..Ben bırakıyorum bu mesLegı
Canı Sıkılanlar
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Takılmalayım Ben arkadaşa bakıp çıkacaktım be napim Baktın mı arkaadsa Harbı forum acaıp muhasebecı PotansıyeLı var..Ben bırakıyorum bu mesLegı TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hatırlatmasan olmas yane A.Ö.F okuyorum C.tesi sınavım var :x geçmiş olsun daha öncede dediğim gibi sınavdan bir önce benle irtabatı kes yoksa sınavı veremezsin Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmiş olsun daha öncede dediğim gibi sınavdan bir önce benle irtabatı kes yoksa sınavı veremezsin Görünme gözüme detthhh TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hatırlatmasan olmas yane A.Ö.F okuyorum C.tesi sınavım var :x Forum Hem muhasebecı hem Ao f okuyo Ne Cok Insan A Of Okuyor Yaa.. uamrım gecersın benımde olMası ALzım o sınavdan cumartesı ama Gıtmıcem YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi muhasebe şirketi kurup hepinizi ihya edecem Şirketin basına beni gecircen mi TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Görünme gözüme detthhh dur daha zamanı var Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Forum Hem muhasebecı hem Ao f okuyo Bende gitmemeyi planlıodum ama zorluolar Gidiimde bare gönülleri olsun TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şirketin basına beni gecircen mi tmm sen geçersen 2.gün kaparız şirketi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|