YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Iıı olmaz Sonra Sersi komplo teorileri üretir şirket içi karışıklığı engellemenin en iyi yolu onu başa geçirmek sen yardımcı olSende aşırı derecede bi yardımcı potansiyeli var
Hyyyrrrr Ben patroniçe olucam
Canı Sıkılanlar
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Iıı olmaz Sonra Sersi komplo teorileri üretir şirket içi karışıklığı engellemenin en iyi yolu onu başa geçirmek sen yardımcı olSende aşırı derecede bi yardımcı potansiyeli var Hyyyrrrr Ben patroniçe olucam YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Iıı olmaz Sonra Sersi komplo teorileri üretir şirket içi karışıklığı engellemenin en iyi yolu onu başa geçirmek sen yardımcı olSende aşırı derecede bi yardımcı potansiyeli var Tuuba senın ıcın ıyı oLmaz Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bursa GuzeLdır... Gecen ay Gıtmıstım..Bır hafta KaLdım ...GuzeL sehırdır Bursa Ortadan TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hyyyrrrr Ben patroniçe olucam sıradan bır muhasebecının patronıcesı olmaz...Karın tokluguna calısıcaz... TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hyyyrrrr Ben patroniçe olucam O zaman şirketi senin kurman lazım patron benim yönetim kadrosu kuruyorum Sersi yardımcılarına hakim ol lütfen Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıradan bır muhasebecının patronıcesı olmaz...Karın tokluguna calısıcaz... Yandık yaaa Senin karnın nasıl doycakki Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıradan bır muhasebecının patronıcesı olmaz...Karın tokluguna calısıcaz... Ne ne ne Sen bana sıradan muhasebeci diyemen TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortadan evet bıLıyorum ısıkLArı geceınce ıLk kavsaktan soLa donuyorsun... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yandık yaaa Senin karnın nasıl doycakki Aç ........ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|