Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bıLıyorum ısıkLArı geceınce ıLk kavsaktan soLa donuyorsun...
Yah öle
Canı Sıkılanlar
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bıLıyorum ısıkLArı geceınce ıLk kavsaktan soLa donuyorsun... Yah öle Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıradan Muhasebecı DegıL muhasebe Elemanı (sıradan ama ) amamamamaaaa TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aç ........ Yöneticin açsa senin kemikler sayılır artık YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yöneticin açsa senin kemikler sayılır artık İstemiyorum isteh Çalısmıcam sisinle Mumla arıcanıs beni ama ne fayda Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Papucumun muhasebe elemanı sneı Biqün 'sıradan ama gururlu bi muhasebe elemanı vardı' die karsına cıkıcam Hemde mali müsavir olarakdan TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstemiyorum isteh Çalısmıcam sisinle Mumla arıcanıs beni ama ne fayda Ortaçağ muhasebecisiarama tekniklerinde bile tarihte kalmışIıı bize yardımcı olamaz zaten YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortaçağ muhasebecisiarama tekniklerinde bile tarihte kalmışIıı bize yardımcı olamaz zaten Bababababaaaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|