rockçı/kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğru katılıorum şimdik jeton düştü mini etek giyenlerin arkasından öle diosanız....yani ben daha size bişi diemm aynısını senin kardeşine söleseler weyatta sefgiline v.s naparsın....???giydirmem ki carisma boy bilir
shkershey we arkadaslarıı ;)
|
02-24-2007, Saat: 02:08 AM <
02-24-2007, Saat: 02:11 AM <
pusat41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sheker shey AYIP AYIP BIRI SENI KARDESINE ABLANA SEVDIGIN KIZA YADA BI AKRABANA DESE HOSUNA GIDER MI GIDIOSA SENDE YAP DEDILKLERINI COCUKLUGUNA VERIORUMM ABİM BUYU BIRASsen büyümüş olabilirsin pusat o senin bilcein iş ben büyümeyi hiç istemedim, aslında büyümeyide denemedim böle minniq shey olarak kalmak bana yakısıo inan dediklerim çocukca diildi.eer cocukca bişiler görmek istiyosan bana yasdığın seyi bidaha bastan oku
Ablan Yada Kardesin Olmamis Olabilir Biri Senin Sevgiline Biş Dese Için Rahat Edecekmi Solesene Bana Naparsin
sheker shey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anlatmak istediim bu diildi ama böle annamassın kısa etek giyince ne oluo annamıyom :S nesse yakısanlarda wardır canım bu benm fikrimde sadece. hiç kardesim ablam olmadıı için dediin şeyi düşünemicem k.bakmakısa eteği savunduumdan deil hiç hoşlanmam sadece arkasından neler dioruz dediğin laf a sinirlerndim dikkat et kelimelerine lütfen özellikle bi bayanla konuşurken üstelik burası herkese açık biryer...kardeşin ablam vs umrumda deil bi gün başına elbet kii gelir sende anlarsın...
02-24-2007, Saat: 02:15 AM <
pusat41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ablan Yada Kardesin Olmamis Olabilir Biri Senin Sevgiline Biş Dese Için Rahat Edecekmi Solesene Bana Naparsindert etme o duruma düşürmem ben en azından laf attıracak sekilde giydirmem merak etme eer birileride atarlarsa mewzu derin anlatılmaz o anı yaşatırız. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi