Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Anket Başlığı: sanaldan aska inanirmisiniz ?
EVET
59.09%
52 59.09%
HAYIR
40.91%
36 40.91%
Katılımcı sayısı: 88 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sanaldan aska inanirmisiniz ?
İnanılmıcak bısı dılkı Gunumuzde cok oluyoo arkadaşlarda olmus Zaten Benım Basıma Bikacckere geldı Ama sonra sanaldan cıktı Big Grin
Ara
_eRen_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnanılmıcak bısı dılkı Gunumuzde cok oluyoo arkadaşlarda olmus Zaten Benım Basıma Bikacckere geldı Ama sonra sanaldan cıktı Big Grin

zuahahah oda gusellBig GrinBig Grin:d
Ara
ben inanıyorum çünkü yaşadım yaşamadan önce bende inanmazdım ama meğer varmış böyle bişey
Ara
inanmıyorumm nie aşk die bişiy varmı gerçekten ??
Ara
inanamam inanamam
Ara
inanirim Big Grin
Ara
yaşamayan inanmaz...yaşadım inanıorum ve 1 senedir unutamıorum! çok sevdim çoook 1 senedir aklımdan çıkmıyo seviorum ama hiç canlı olarak göredm msn den sadece...çok dalga geçtiler benle inanmadılar sevdiğime, bni hiç anlamadılar, anlıyamadılar! ve bu beni daha çok üzdü...3 ay fln konuştk ve ayrıldık...o ayrıldı, yalanlar uydurarak. anlıycanız msn de aşkmış sevgiymş fln hiç bulaşmayın bole selere
Ara
asLında hiç bi allahın kulu bana sanal aşkın olduğuna inandıramazdı , taki başıma gelene kadar..
Ara
ınanırım cok oluyor evlenenler bıle oluyor Smile
Ara
[COLOR="Black"]yeni nesil çok zekiTongue...
ama şunu unutmayın sanal hiç bir zaman reele dönüşmezse o zaman sanal aşk yalan işte...
[/COLOR]
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aşka inanırmısınız? *Asİ-yÜrEk* 11 1,464 03-12-2008, Saat: 12:12 AM
Son Yorum: :: CiMCiMe ::

Konuyu Okuyanlar: