çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee öle dedi banada asıldı da ben pas vermedim fazla
sen beni kandiriyon ama ben yinede alinirim soliimde :S ole deme yaa gercekten olemi dedi?
sevgiLi'ye
|
01-30-2008, Saat: 12:43 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee öle dedi banada asıldı da ben pas vermedim fazla sen beni kandiriyon ama ben yinede alinirim soliimde :S ole deme yaa gercekten olemi dedi?
01-30-2008, Saat: 12:47 AM <
oynamion demek hee vaybee iç iç saraplari danslar et saalla zora gelince kaç erkek milleti iste
01-30-2008, Saat: 12:48 AM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen beni kandiriyon ama ben yinede alinirim soliimde :S ole deme yaa gercekten olemi dedi?allah alalh evet asıldı bana töbe töbe yok demedi şaka diyorum ilahi sen yaa
01-30-2008, Saat: 12:53 AM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bida deme ole tmm mi? ahahahah bilmem bakarız
01-30-2008, Saat: 12:53 AM <
EE sen ne dusunuosun bu iliski hakkinda bi yorum yapaydin cikitacim
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişi diyim mi bende seviyorum sersiyi Benı sevmeyen mı var kofı annan bıle sevıyo çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman al sersini hıh napim onu enişte toprak bastı parası alıcam sölim Demek öle gökhan.. sana zırnık yok gözum görmesın :SD: PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaa sersi ne zaman geldi nezaman gitti dikkat eden oldumu?? 9 da geldım 10 da cıktım PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:¨Tsk ederim shekerim ama ayiracak bi durum yok ortada arti bisi soliim cesur oldugum pek solenemez bu konu coktan tartisildi aramizda karar verildi haberi var yani haberi olmasi gereken kisinin ama duymadiniz siz bunu çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:serseri sevinçli haberi alınca bayıldı ahahahah Yooooo bayıldıgım yok onemlı bı ısım vardı çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi bana dediki pembenin o yüzünü çekiceğime evde tv izlerim dedi He Besıkten Mezara vardı onu ızlıyodum. .Super flım dı ama PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yemin et ölemi dedi?? Besıkten mezara yı ızlıyodum.. ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bén RomantiK, Hersey ortada daah ne dııım kı ben PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oypetegiim benim nerelerdesin kelebeein sana bayiLioOoO Kelebenle mutluluklar ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sersi'yi acıkLadıktan sora aranıza girmiim dedim Allahtan aramıza gırmedın mert PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cnm Benim ne aramiza girmesi o yokken sen vardin minnik ku$um Mınık kusunu töbe töbe yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kizim bi secim yap sende aaaa Ilk defa aynı fıkırdıyım senınle ezgı PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy $unun sevimliligine bak ya prenses dien dilini kelebeen sevsin Utanmasa nıkahına alcak..:S PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersinin itirafimi kabul edecegi varsada artik etmes Ha sunu Bileydın... çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee öle dedi banada asıldı da ben pas vermedim fazla Asıl ben sana varmam.. benı ne doktorlar muhendısler ıstedı bılıyon mu sen PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen beni kandiriyon ama ben yinede alinirim soliimde :S ole deme yaa gercekten olemi dedi? Dedım..
01-30-2008, Saat: 11:26 AM <
ha dedin demek pembenin yuzunu gormiim tv seyredicemmi dedin?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
eski sevgili | mavi ay | 5 | 550 |
01-01-2008, Saat: 10:15 PM Son Yorum: chatlaq |