bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DDDD zor iş ztnaslında zor deyıl kısa ve oz olacak karsındakını etkıleye bılecek soz olacak onlar ıcınde bırazcık tanımam lazım
beni özleyenlere Efsane iLkem :P
|
olsun kabaca mobilyacı diom ben
her işini görür valla kız mob dekorasyon tasarım işin olmaz işte he de sevindir kankimi simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun kabaca mobilyacı diom benoha buda bıraz agır oldu yaa yavas bıraz zamanla durbı ıyıce tanıyım bı ole dıs guzellıge aldanacak bı tıp deyılım ben
sana oha dumayım bi daha ok çekildim ben aradan doğru sölüyosun
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana oha dumayım bi daha ok çekildim ben aradan doğru sölüyosuntamam abla hemen kızma yaa :S:S aradan falan cekılme aglarım cekılırsen piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam abla hemen kızma yaa :S:S aradan falan cekılme aglarım cekılırsen ağlarsan ağla çatla ne halin varsa gör ayıp ettin her zaman yanındayım yamuk olmaz bizde yürü beaa kim tutar seniiiii. simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağlarsan ağla çatla ne halin varsa gör ayıp ettin her zaman yanındayım yamuk olmaz bizde yürü beaa kim tutar seniiiii.tutmayın lan benı bırakın dıyecegım ama demem ben ole hemen gaza gelmem
verdıgın bılgı ıcın tesekkurler lan ben nıye daha once akıl edemedım bunu
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Beni Nasıl Buluyorsunuz :))) | experiance | 9 | 680 |
04-10-2022, Saat: 02:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
bide beni gorun.... | aldolan | 14 | 1,899 |
04-08-2022, Saat: 04:33 PM Son Yorum: wildfang |
|