Anlamadığım bir nokta var, adam size dikkatinizi çeken birşey var mı diye sormuş, siz sanki karşı tarafın ''cin resmini çektim'' işte bu da kanıtı, buyrun bakın demiş de sanki öyle algılamışsınız... Neden kışkırtıcı cevap veriyorsunuz, adam gibi ''İyi rastlantı kardeş ama ben inanmam.'' gibisinden cevaplar vermiyorsunuz? İnanacaksınız diye bir direteme de göremiyorum. Kişisel problemlerinizi bi tarafa bırakın artık, çocukluk etmeyin........
Resimde bir gariplik var mı ?
|
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlamadığım bir nokta var, adam size dikkatinizi çeken birşey var mı diye sormuş, siz sanki karşı tarafın ''cin resmini çektim'' işte bu da kanıtı, buyrun bakın demiş de sanki öyle algılamışsınız... Neden kışkırtıcı cevap veriyorsunuz, adam gibi ''İyi rastlantı kardeş ama ben inanmam.'' gibisinden cevaplar vermiyorsunuz? İnanacaksınız diye bir direteme de göremiyorum. Kişisel problemlerinizi bi tarafa bırakın artık, çocukluk etmeyin........ teşekkür ederim kardeşim....
07-05-2008, Saat: 03:30 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlamadığım bir nokta var, adam size dikkatinizi çeken birşey var mı diye sormuş, siz sanki karşı tarafın ''cin resmini çektim'' işte bu da kanıtı, buyrun bakın demiş de sanki öyle algılamışsınız... Neden kışkırtıcı cevap veriyorsunuz, adam gibi ''İyi rastlantı kardeş ama ben inanmam.'' gibisinden cevaplar vermiyorsunuz? İnanacaksınız diye bir direteme de göremiyorum. Kişisel problemlerinizi bi tarafa bırakın artık, çocukluk etmeyin........ ya bende sana katılıyorum yorumları okudum o ışığı gördüm ama ordaki mavi ışıklar filan bana göz gibi geldi ben böyle şeylere inanırımmiley20:
Aklı başında insanların mantıklı ve olgun düşünen insanların olduğunu görmek güzel...
07-07-2008, Saat: 11:07 PM <
banamı dedin
irem=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banamı dedin sen ve senin gibi düşünenler
07-08-2008, Saat: 10:59 AM <
mersi
07-19-2008, Saat: 04:11 PM <
karanlık yerler onlaRın en çok uğradıqı yerlerdir arkadaşlar.
bnm başıma o kadar çok şey geldi ki cinler hakkında... ne hissettiğini az çok anlayabiliyorum creature abi keşke zamanı geri alıpta o günleri hatırlamamk elimdn glsydi. bu yzdn bnm psikolojim bile bozulmuşdu.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bak?n bakal?m resimde ne g?r?yonuz.. | soyle | 3 | 888 |
01-23-2009, Saat: 09:13 PM Son Yorum: e_c_e_m |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi