bu düşünceleri desteklemiyor olabilirsin ama sonuçta bu başkalarının düşüncesi ve sen bu düşüncelere saygı duymak zorundasın.ha ben saygı duymuyorum diyosan o zman nie bu konuya girme
Kendinden Büyük Birini Sevmek?
|
verdim verdimama napıım ters bişeyler gelince moralimi bozuyolar.hem nasıl yapacaımı da düşündüm
ooooooooooooooohhhhhhhhaaaaaaaaaa.yuh nası kendinden bu kdr büyük birini seversin?
fındık-s
10-06-2008, Saat: 10:33 PM <
kelaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooooooooooooooohhhhhhhhaaaaaaaaaa.yuh nası kendinden bu kdr büyük birini seversin? arkadaş olgun da
ya büyük müyük napıım yanii..aşk denilen şe insanın elinde olsadı gidip 30 yaş büyük birini seçmezdi heralde dmiiii
kelaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooooooooooooooohhhhhhhhaaaaaaaaaa.yuh nası kendinden bu kdr büyük birini seversin? sevmenin çeşidi var mı? kaç tane insanı kaç farklı sevgiyle seviorsn ne iş ? atın gözlükleri ilerleyin artık :kop: amyleee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya büyük müyük napıım yanii..aşk denilen şe insanın elinde olsadı gidip 30 yaş büyük birini seçmezdi heralde dmiiii yaşa bakan sevgisine engel çakar bol engelli sevgiler :yikildim:
10-07-2008, Saat: 03:14 AM <
ben soylerdım içimde tutamazdım her ne olursa olsun
yaa biraz önce okduum eski yorumLarından annenLe baban ayrıymış baba şevkati arıo oLabiLirim diosun.bence kesinLikLe böLe bişe. o yaşta birine aşık oLman imkansız bence :S böLe düşünmeni gerektiren özeLLkLeri vaRdır mutLaka ama bu aşk deiLdir ona karşı duyduqun sevgi sempati faLandır.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Peki Sevmek? | tatlı_cadı | 1 | 658 |
04-12-2022, Saat: 05:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sevmek | NuRii | 2 | 641 |
04-06-2022, Saat: 08:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
derdim büyük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | deli-kı@z | 15 | 1,424 |