günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee bu kadr ceneyle az bile
asLında sen bir erkek oLrak maşaLLah yani tek başına oo kadar kıza laf yetiştirmeyi becerdinnn heLaL oLsunn :yikildim::yikildim:
itiraf ediorum erkekLer çok aç gözLü:P
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee bu kadr ceneyle az bile asLında sen bir erkek oLrak maşaLLah yani tek başına oo kadar kıza laf yetiştirmeyi becerdinnn heLaL oLsunn :yikildim::yikildim:
10-24-2008, Saat: 04:58 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asLında sen bir erkek oLrak maşaLLah yani tek başına oo kadar kıza laf yetiştirmeyi becerdinnn heLaL oLsunn :yikildim::yikildim: sanırım bu bugün aldıgım en büyük en muhteşem iltifattı tşk ederim bunu senden duymak güseldi biraz zor oldu ama yine ii idare ettim kaç tane oldunuz bi ara sayamadım
10-24-2008, Saat: 04:59 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşasınn awealıı olmakk ohh bee bence awea bna para wermeli sendemı awealısın nan miley17:
10-24-2008, Saat: 05:01 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sendemı awealısın nan miley17: ewet bende awealıyım yaşasınnn ohhh beee demek warken neden knt kalmadı gibi bi laf söylim ki iLLeth.! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banada kızlar yapıo bunları.. xD :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım bu bugün aldıgım en büyük en muhteşem iltifattı tşk ederim bunu senden duymak güseldi ALLah senin o cici sevqiLine sabır versinnnn :yikildim:
10-24-2008, Saat: 05:07 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLah senin o cici sevqiLine sabır versinnnn :yikildim: o niyemiş asıl bna sabır wersin günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o niyemiş asıl bna sabır wersin çok çenen var ondan yaneeee :yikildim::yikildim: :kop::kop:
10-24-2008, Saat: 05:17 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok çenen var ondan yaneeee :yikildim::yikildim: :kop::kop: ayy aman o bnaa kurban olsun bee benim sewgiliyi bulmuşta bunamasın neyse arkadaşım bana msade yarın akşam yine cene yapmak üzere hoşçakal |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bi itiraf daha | djseninim | 6 | 526 |
04-14-2022, Saat: 06:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 482 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
Itiraf Ediyorum | djseninim | 23 | 1,254 |
04-14-2022, Saat: 07:45 AM Son Yorum: wildfang |