Ben Noljam Burda
Duygusuz.Com.da Bir Dava (B?y?k Duru?ma)
|
11-13-2006, Saat: 02:05 PM <
?ok G?zel H?kayeyd? Ama Sonu Acikli B?tt? Ya ikisi de iyi adamd? bee...miley17:
11-13-2006, Saat: 06:39 PM <
bi dahaki hikayede se?im oldu
ben ba?bakan se?ildim )) one g?re yarg?? valla kadrola?ma gerekir ?ss'yi kald?racam Kpss yi kald?racam : biraz sonra yorum yapacam daha okuyamad?m hepsini baz? nedenlerden.. eme?ine sa?l?k.
Bir daha ki hikayede seçim olursa seni meclise bile sokmam kardeşim
Bu arada herkese teşekkürler...
Kardeşim eline,yüreğine sağlık...
Çok güzel olmuş... Yorumlardan çıkan ortak sonuç şu ; senden beklenenin üstüne çıkmışsın... (Bazı kişilerde tabi böyle bir beklenti yoktu. Ki bu kişiler senin yeteneklerinin zaten farkında olan kişilerdir). Ve daha da önemlisi artık bir beklenti yarattın hikaye bölümüne...miley20: Aslında ilginç olan, ve kimsenin gözüne çarpmayan bir ayrıntı gizli bu hikayede... Daha önce yazdığın hikayelerinin de kalitesi zaten ortadaydı... Ama işin içine üyeler birer karakter olarak girince, bir anda bu hikaye en çok okunan ve yorum yapılan konulardan birisi oldu... Bu kısım benim dikkatimi çekti... Ha bi bakımada iyi oldu hikayeleri sevdirmenin bir yönünü bulmuş oldun... Ve kanaatimce bu bölüme şimdi eskisinden farklı yaklaşılacaktır... İsyanbitmez de bu şekilde bir hikaye yazarsa (konu önemli değil) o da en çok okunan ve yorum yazılan bir bölüme imza atmış olur... Ama yorum yazmak için karakter olmaya gerek var mı?...(Çaktırmadan mesaj da vermiş oldum...) Bu arada; bu dava bitmez... Yorumlarım gelecektir...
11-19-2006, Saat: 03:11 PM <
sadece pazarları mı çalışıyon tuti. bu nasıl gazetecilik. : ) yok ben bu şekilde hikaye yazmam. ama düşüncen için teşekkürler........
OMG hojam hLL olsun ama shoq beendim yazd?n? shoq geyiq bu . Bu arada sen kimsn deme yeni member
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz İmparatorluğu.... | YARGIÇ | 69 | 6,006 |
10-17-2008, Saat: 07:01 AM Son Yorum: TutkuM |
|
Hi? Bitmeyen Hikaye [Duygusuz] | Leader | 4 | 961 |
12-08-2006, Saat: 10:44 AM Son Yorum: ?m?r |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi