Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yaparsın işte bi yandan iş bi yandan laf yetiştirince saymayıda unuttum
İhtiyarlık belirtisi fena
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yaparsın işte bi yandan iş bi yandan laf yetiştirince saymayıda unuttum İhtiyarlık belirtisi fena TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Coq uyussun sayın süper moderatörüm bu size yapılan bir hakarettir kayıtsız kalmayın bunu şirkete çaycı yapalım YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İhtiyarlık belirtisi fena hadi ya durum o kadar vahim ölemi TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yapıcam isteh Kendi başını ye TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Küsdüm isteh qidiom Ben güle güle çıkarken çıkış demeyi unutma Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sayın süper moderatörüm bu size yapılan bir hakarettir kayıtsız kalmayın bunu şirkete çaycı yapalım onun yapacağı çayı içebileceğine eminmisin peki sağlığını hiç düşünmüyorsun anlaşılan kendi icatlarını denemeye kalkarsa bide ooo şirket baştan biter kurmadan daha iki yudumda canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun yapacağı çayı içebileceğine eminmisin peki sağlığını hiç düşünmüyorsun anlaşılan haklısın vazcaydım temizlik işlerine baksın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|