TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bakıomda öle bi buton yoq
Çıkmaya hevesliysen yardımcı olabilirim
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bakıomda öle bi buton yoq Çıkmaya hevesliysen yardımcı olabilirim YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kurulamayıda sen yaparsın artık kurulama içinde yeni bir eleman buldum sayılır Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kurulama içinde yeni bir eleman buldum sayılır yok artık paspas olmak istiyorum demeyeceksin dimi Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kurulama içinde yeni bir eleman buldum sayılır herkeze bi iş buluyorsunda sen ne iş göreceksin orada ? YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok artık paspas olmak istiyorum demeyeceksin dimiooo ben onların hepsini ayrı ayrı ayarladım sen içini ferah tut genel müdürüm canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkeze bi iş buluyorsunda sen ne iş göreceksin orada ? beni karıştırma şimdi en son sölüyecem ne iş yapacağımı
Bıdane Muzık BuLdum uzerınde Nurı Alco Fılm muzıgı yazıoyo Koptum dınLerken
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo ben onların hepsini ayrı ayrı ayarladım sen içini ferah tut genel müdürüm ben olsam seni direk açığa alırdım canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben olsam seni direk açığa alırdım zaten sana kalsam bana kuru ekmekte vermessin sanırım
bu arada tebrik ederim el birliğiyle Tuubaa'yı kaçırmayı başardık baskılara dayanamadı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|