Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paparazzi !!!
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablam korkma ben varım Big Grin
sersi allah kurtarsın kardeşim Big GrinBig GrinBig Grin

olm pembe cok sempatık gelıyodu bugun korkmaya basaldım ben bunlardan Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
Ara
ya bikere bizim evin isgi yaniodu ama odanin duvar kagitlari kirmizi los isik var gercekten yani kapatmakla alakas yok ama gorursun sen sersi :S
Ara
tamam tamam saka yaptım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin neyse Pembe bır ıkı haf ta daha gelmez rahatız Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
dovecem seni gorursun sen :S
Ara
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dovecem seni gorursun sen :S

yaw yalan mı bugun korktum elım ayagım bırbırıne dolastı kıza ese te cızırtı var dıceme senın cızırtın dedım Big GrinBig GrinBig Grin:yikildim::yikildim:
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olm pembe cok sempatık gelıyodu bugun korkmaya basaldım ben bunlardan Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
hgheheheheh ilk gün böyleyse Big Grin
Ara
ılk gun felan yok olm pembeden korktum bugun zaten elım ayagım bırbırkne dolastı anasınıs atım Big GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ılk gun felan yok olm pembeden korktum bugun zaten elım ayagım bırbırkne dolastı anasınıs atım Big GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig Grin
dizginleri kaptırdın ilk günden tühhhh sana hanım köylü Big Grin
Ara
:yikildim: gormen lazimdi ama ya kiza dioki senin cizirtin dio Big Grin oldum ya gulmekten hanim evladi Big Grin
Ara
sen onu bunu bırakta iddayı kazandım o iş ne olacak acaba unuttum sanma Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi