Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haklısın ne diyebilirimki !
haklımıyım değilmiyim bilmem ama 5 parmağın beşi nasıl bir olmuorsa abininde veya insanında 5 bir olmaz
Canı Sıkılanlar
|
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haklısın ne diyebilirimki ! haklımıyım değilmiyim bilmem ama 5 parmağın beşi nasıl bir olmuorsa abininde veya insanında 5 bir olmaz
Gel vatandaş gel...
Abide kampanya burda ucuzluk başladı yetişen alıyo bir alana ikincisi bedava canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bırak Tuubaa ne anlar sevgiden körelmiş iice yazık ya bu yaşta ben zaten bıraktımda o beni bırakmıor YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biliyorum Kartal ımTeşekkür ederim kardeşim Senın szoun fermandır baı bılın bızı sne dedın mı akan suLar durur YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gel vatandaş gel... manesia sana dior YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gel vatandaş gel... satışamı çıkardın beni tabi bulunmaz hint kumaşı gibi olunca insan herkez nasiplensin istyiyorsun haklısın sende canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:satışamı çıkardın beni tabi bulunmaz hint kumaşı gibi olunca insan herkez nasiplensin bence satışa gelme TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O da aynen senin gibi saten nankörsün kız sen o zaman buldun da bunuyon dimi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|