Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:soramazsın forum kurallarına aykırı
Önümüzdeki üçyüzlık boyunca kimseye kural öğretme lütfen
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:soramazsın forum kurallarına aykırı Önümüzdeki üçyüzlık boyunca kimseye kural öğretme lütfen YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim ilginiz için... rica ederim buda bizim bir nevi görevimiz yönetim olarak herşeye yetişemeyebilirsiniz bazen işlerinizden dolayı foruma bakamayabilirsin üye olarak bizede yardımcı olmak düşer zaten YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Önümüzdeki üçyüzlık boyunca kimseye kural öğretme lütfen Kurallara aykırı olan o demi YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Önümüzdeki üçyüzlık boyunca kimseye kural öğretme lütfen peki sayın süper moderatörüm siz nasıl uygun görürseniz TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Israr ediyorum? Bigün ısrar ederken sana bişey olacak başımız derde girecekBence kaçalım şahit yazmasınlar TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Israr ediyorum? hadi çok ısrar ettin söle bari TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kurallara aykırı olan o demi Aykırı olan herşeyle çok güzel ilgilenirim YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aykırı olan herşeyle çok güzel ilgilenirim bundan şüphemiz yok zaten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|