bende Kankİ Ariom Banne Bende Istiomm Banada Kankİ Verİn Yaw
Garip Sohbetler
|
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ibooooooooooo ben geldim sen ga?m???n yah bi yakal?yam?orum seni hea aman bea g?scem falla K?sme ya He, geldim s?yle derdini spy_hackers Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende Kankİ Ariom Banne Bende Istiomm Banada Kankİ Verİn Yawayıp ama kardeşim kanqisi olmayana kanqi veriok die bişemi yasıyo başlıkta yaw sende nese şaka tabiiki öle bişe yazmıyoda sen bisle kanqi ol gel nan ne diim allahım yaaaaa:yikildim: :yikildim: :yikildim: w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: K?sme ya He, geldim s?yle derdiniyhoq derdim bea ?lesine tak?l?y?m dedim jan?m s?k?ld?yd?da heheh:yikildim: spy_hackers Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben Hep?n?z? ?ok Sev?yorummm!!te?ekk?rler karde?im yorumun i?in... ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhoq derdim bea ?lesine tak?l?y?m dedim jan?m s?k?ld?yd?da heheh:yikildim: S?k? can iyidir d??mez . B?????? Ne kadar da i?rencim
yhoq be okadarda değilsin zuhahahahahaha şaka yaptım hea janım benim ama benim canım sıkıldı bağlantım koptu düştüm falla buna nedicen
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhoq be okadarda de?ilsin zuhahahahahaha ?aka yapt?m hea jan?m benim ama benim can?m s?k?ld? ba?lant?m koptu d??t?m falla buna nedicen Kopup d??mene bi?ey diyemiyecem malesef... Ona Reha Muhtar der ancak ' Ac? varm? ac? ? ' :yikildim: yikildim:
11-17-2006, Saat: 04:13 PM <
bende var kankiLerim hıhh
pamuk_prenses & pamuk_şeker :kral: hıhhhhhhhh ya :p |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 71 Ziyaretçi