Bize iki kahve
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ascıq işim var onu biliyoruz başka bişey söyle Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Konus TuuBa..bu ıkı Mod KıLıkLıyı bana Bırak üstüme alınmıorum mod değilim çünkü Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Konus TuuBa..bu ıkı Mod KıLıkLıyı bana Bırak Cidden bunu gözealabiliyomusun
ALıyorum... Ben CentıLmen bır Erkegım.... Bıraz Daha Konusursam abı Merak Etme ASLı senden once ParcaLıcak Benı
Yok benimle diyaloğu gözealabiliyosan sonuçlarına katlanmak zorundasınBuna kalkışmak her babayiğidin harcı değilAslının sonuna kadar yanındayım
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALıyorum... Ben CentıLmen bır Erkegım.... Bıraz Daha Konusursam abı Merak Etme ASLı senden once ParcaLıcak Benı sanırım bu Aslı sevdiğin kız şimdi anlıorum neden Nuri Alçoluğu askıya aldığını Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım bu Aslı sevdiğin kız şimdi anlıorum neden Nuri Alçoluğu askıya aldığını Sanırım Bu ASLı kım BıLıyomusun..Hanı Bı kız vardı konustugunuz forumda AsLı NıckLı o benım sevgıLım ... Nurı aLcoLukta sakaydı... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 22 Ziyaretçi