:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YARGIÇ
Bize iki kahveBig GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ascıq işim var Big Grin

onu biliyoruz başka bişey söyle Big Grin Big Grin
Ara
Yenemuko
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Konus TuuBa..bu ıkı Mod KıLıkLıyı bana Bırak Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

üstüme alınmıorum mod değilim çünkü Big Grin Big Grin
Ara
YARGIÇ
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Konus TuuBa..bu ıkı Mod KıLıkLıyı bana Bırak Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Cidden bunu gözealabiliyomusunBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
EndLess
ALıyorum...Big GrinBig GrinBig Grin Ben CentıLmen bır Erkegım....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Bıraz Daha Konusursam abı Merak Etme ASLı senden once ParcaLıcak Benı Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
YARGIÇ
Yok benimle diyaloğu gözealabiliyosan sonuçlarına katlanmak zorundasınBig GrinBig GrinBuna kalkışmak her babayiğidin harcı değilBig GrinAslının sonuna kadar yanındayımBig GrinBig GrinTongue
Ara
Yenemuko
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALıyorum...Big GrinBig GrinBig Grin Ben CentıLmen bır Erkegım....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Bıraz Daha Konusursam abı Merak Etme ASLı senden once ParcaLıcak Benı Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

sanırım bu Aslı sevdiğin kız şimdi anlıorum neden Nuri Alçoluğu askıya aldığını Big Grin Big Grin
Ara
TuuBaa
Geldim beN Tongue
Ara
EndLess
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım bu Aslı sevdiğin kız şimdi anlıorum neden Nuri Alçoluğu askıya aldığını Big Grin Big Grin

Sanırım Bu ASLı kım BıLıyomusun..Hanı Bı kız vardı konustugunuz forumda AsLı NıckLı o benım sevgıLım ...SmileSmileSmileSmileSmile

Nurı aLcoLukta sakaydı...SmileSmileSmile
Ara
YARGIÇ
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Geldim beN Tongue

Bugün aldığım kötü haberBig GrinBig GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 22 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 09:49 PM