en malesefte - barbie
Forumun en leri
|
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mideye ii geldiğini biliorum bana ii gelio en azından yıllardır çekiorum ben o ağrıyı ve sadece ılık yada sıcak şeler içince geçio ama senin ki farklı bişiden dolayı sanırım bence dinlen belki geçer evet benımm kı farklı bısyeden... Mılletın sunumunu hazırlamaktan hasta oldum... uc gundur gece gundux cekım yapıyoruz:S:S:S:S
Dikkat et kendine sersi Düzenli yiyip içmen lasm eğer bu kadar yoğun çalışıosan
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dikkat et kendine sersi Düzenli yiyip içmen lasm eğer bu kadar yoğun çalışıosan O yemek denen ıLLEtı DuzenLı yemeyelı ben..3 Sene OLdu.... Hıc Bısey degılde..uykusuzLuk öldurucek Benı...:S:S:S:S
Hımmm düzensiz yaşıors yani
Kendine dikkat et gerçekten seni senden başka kimse düşünmes önce sağlık
neden bak sen düşünüorsun deminden beri nasihat veriorsun
en düşünceli-barbie _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hımmm düzensiz yaşıors yani Bernım hayat baya bı duzensız gercekten .. Ne sabahımız bellı ne aksamımız.. HakLsın once SagLık...Kımseden fayda yok bıze
Bilgilendiriorm ne var yani tuhaf olan ne yenemuko? :S
Az daha zorlasam berduş gibi yaşıorum diceksn sersi Gerçek olan tek şey Sana senden başka kmse yardım edemes ve kendini düşündüğün gibi seni kmse düşünmes _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilgilendiriorm ne var yani tuhaf olan ne yenemuko? :S BerdusLar ...BıLe benden SagLıkLı Yasıyo Benım Tek farkım..Bı ısım ..Bı okulum var..Gerısı berdusLar benden daha KraL |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sen bu Forumun ?? | _AL0n3_ | 182 | 8,044 |
02-25-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|
Forumun olmazsa olmazları | dj_FoRzA | 239 | 8,127 |
03-13-2012, Saat: 06:32 AM Son Yorum: Av.bey |