:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumun en leri
Yenemuko
en malesefte - barbie Big Grin
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mideye ii geldiğini biliorumSmile bana ii gelio en azından yıllardır çekiorum ben o ağrıyı ve sadece ılık yada sıcak şeler içince geçioSmile ama senin ki farklı bişiden dolayı sanırım bence dinlen belki geçerWink

evet benımm kı farklı bısyeden...Big GrinBig Grin Mılletın sunumunu hazırlamaktan hasta oldum...SmileSmileSmile uc gundur gece gundux cekım yapıyoruz:S:S:S:S
Ara
_BarBie_
Dikkat et kendine sersi Smile Düzenli yiyip içmen lasm eğer bu kadar yoğun çalışıosan Smile
Ara
Yenemuko
en ve en - en Big Grin
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dikkat et kendine sersi Smile Düzenli yiyip içmen lasm eğer bu kadar yoğun çalışıosan Smile

O yemek denen ıLLEtı DuzenLı yemeyelı ben..3 Sene OLdu....Big GrinBig Grin

Hıc Bısey degılde..uykusuzLuk öldurucek Benı...:S:S:S:S
Ara
_BarBie_
Hımmm düzensiz yaşıors yaniSmile
Kendine dikkat et gerçekten Smile seni senden başka kimse düşünmesWink önce sağlık
Ara
Yenemuko
neden bak sen düşünüorsun deminden beri nasihat veriorsun Big Grin

en düşünceli-barbie
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hımmm düzensiz yaşıors yaniSmile
Kendine dikkat et gerçekten Smile seni senden başka kimse düşünmesWink önce sağlık

Bernım hayat baya bı duzensız gercekten Big GrinBig Grin..

Ne sabahımız bellı ne aksamımız..SmileSmile HakLsın once SagLık...Kımseden fayda yok bızeTongue
Ara
_BarBie_
Bilgilendiriorm ne var yani tuhaf olan ne yenemuko? :S Tongue
Az daha zorlasam berduş gibi yaşıorum diceksn sersiBig Grin Gerçek olan tek şey Sana senden başka kmse yardım edemes ve kendini düşündüğün gibi seni kmse düşünmesSmile
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilgilendiriorm ne var yani tuhaf olan ne yenemuko? :S Tongue
Az daha zorlasam berduş gibi yaşıorum diceksn sersiBig Grin Gerçek olan tek şey Sana senden başka kmse yardım edemes ve kendini düşündüğün gibi seni kmse düşünmesSmile

BerdusLar ...BıLe benden SagLıkLı Yasıyo TongueTongueTongue

Benım Tek farkım..Bı ısım ..Bı okulum var..Gerısı berdusLar benden daha KraL Big GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Üstteki Sen bu Forumun ?? _AL0n3_ 182 8,044 02-25-2014, Saat: 10:27 AM
Son Yorum: Xesar
  Forumun olmazsa olmazları dj_FoRzA 239 8,127 03-13-2012, Saat: 06:32 AM
Son Yorum: Av.bey
  Sen Bu Forumun..... deli-kı@z 83 4,147 02-05-2011, Saat: 12:38 PM
Son Yorum: history
  forumun çiftleri??? ceylan gözlü1 29 2,422 03-03-2010, Saat: 03:32 AM
Son Yorum: _NaSuaDa_

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:05 PM