TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii bi haber istermisin?
yok kalsın sen şimdi ben gidiorum dersin
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii bi haber istermisin? yok kalsın sen şimdi ben gidiorum dersin YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyse ben altı aylık eğlence süremi doldurdum altı ay sonra görüşmek dileğiyle kalsaydın bea Yargıç daha tuubaa kahve yapıcaktı bize Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kalsın sen şimdi ben gidiorum dersin Nerden bildin Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalsaydın bea Yargıç daha tuubaa kahve yapıcaktı bize Ben öle bişe dediimi hatırlamıom TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerden bildin senden kırmak ve dökmekten başka beklenecek 2.şey bu
Hoşçakalın arkadaşlar birbiriniz kırmayın bu eğlenceli sohbet içinde hepinize teşekkür ederim
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Geç kaldı bi dahaki dönemetmm o zaman bu seferlik ikisinide ben içerim TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben öle bişe dediimi hatırlamıom sen neyi hatılıonki bunu hatırlıcan YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşçakalın arkadaşlar birbiriniz kırmayın bu eğlenceli sohbet içinde hepinize teşekkür ederim Bis tsk ederis Bash bash YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşçakalın arkadaşlar birbiriniz kırmayın bu eğlenceli sohbet içinde hepinize teşekkür ederim biz tşk ederiz 6 ay sonra görüşümek dileğiyle gözün arkada kalmasın biz burdayız kimsenin kimseyi kırmasına izin vermeyiz Allah'ın izniyle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|