Yorumları: 5,369
Konuları: 626
11-18-2006, Saat: 05:56 PM
yaf janım sıkıldı kimse yhokmu
???
Yorumları: 2,116
Konuları: 205
11-18-2006, Saat: 07:27 PM
bende izliyorum zevkli gercekten...
ama bence teymuralpin gitmesi kötü oldu,zaten yunan takimi güclüleri eliyo.. yunan takimi simdi daha güclü , yarsimalar cok degisik ve zorlu onlar 3 erkek ve ücüde güclü acikcasi bence türk takiminin isi zor....
yunan takimi iyi bir strateji uyguladi kazanmak icin ama Türk takimi iicn ayni seyleri diyemiycem umarim Türkler kazanir...bakalim bu aksam ne olcak...
bu arada bende yunanlilarin ve türklerin dost olduklarina inanmiyorum...
aslinda yarismada türkler gercekten yunanlilara iyi davraniyorlar iclerinde art niyet yok ama birlesmeden sonra yunanlilar daha kurnazca hareket ediyorlar...gercek yüzleri iste....
Yorumları: 2,116
Konuları: 205
11-19-2006, Saat: 02:55 AM
canim linkini yazarmisin.....
Yorumları: 1,176
Konuları: 45
11-19-2006, Saat: 01:26 PM
teymurun gitmesinin kötü oldugunu düşünüyorum ben de ama megalomanlığın sınırlarını zorlamaya başlamıştı..bu da takım içi huzuru bozuyordu..selimin vatan haini oldugunu düşünmüyorum..milliyet ve ırk kavramı farklı bence..yani her insan milliyetçilidir,aşırılığa kaçmak ve davranışlarında bunu yansıtmak ırkçılıktan başka bişi değil bana göre..vatan haini olsa arkadaşlarına moral vermeye çalışmaz..derdi nadya olsa sadece yarışmalarda bilerek dikkatsiz davranır ve yunanlılara hediye eder ama ben böle yaptıgını görmedim..ayrıca kavga konusunda da tamamen metinin kışkırtması bence..erkeklikten bahseden biri kendisine ana-avrat sövüldüğünde,el kaldırıldıgında öle beklemez..erkeklik yeri geldiğinde haklı olduguna inandıgında kavgadan kaçmamaktır..metinin amacı selimi kışkırtıp ceza almasını sağlamaktı..(tabii ki selimin hareketini savunmuyorum..her ne kadar geçerli sebepleri olduguna inansam da yapmamalıydı..özellikle 70 milyonun önünde )
11-19-2006, Saat: 01:56 PM
Soylenecek bısey yok
En ßuyuk TURKIYE :p