Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tut nefesini banane hiç olmazsa bundan sonra benle uğraşamazsın
Yah Urasmıom ben senle sen benle urasıon
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tut nefesini banane hiç olmazsa bundan sonra benle uğraşamazsın Yah Urasmıom ben senle sen benle urasıon Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uLeeeeeee Bıde Bana Nurı ALco DerLer Bu ıkısı Benıde GectıLer...Irem Ve Tuba ..Gıdın ASkınızı Baska Yerde Yasayın oLan VaroLmayan Var..YargıcYuzune YasayaqmayanLarda var onALrı Dusunun Bırazda Kıskananlar Catlasın TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yah Urasmıom ben senle sen benle urasıon belli belli TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kıskananlar Catlasın sizi kimler kıskansın Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:belli belli Sus didimmmmmmmm Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizi kimler kıskansın Kıskananlar TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sus didimmmmmmmm normal böyle demen gerçekleri kabullenemiyorsun
04-02-2008, Saat: 02:35 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uLeeeeeee Bıde Bana Nurı ALco DerLer Bu ıkısı Benıde GectıLer...Irem Ve Tuba ..Gıdın ASkınızı Baska Yerde Yasayın oLan VaroLmayan Var..YargıcYuzune YasayaqmayanLarda var onALrı Dusunun Bırazda :yikildim: ßaLuum bu bisi KısKanıo a$kımıza enqeL oLamassn SersRi Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:normal böyle demen gerçekleri kabullenemiyorsun Ortada bi gercek varsa o da benim sölediimdir iste o kaddar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|