€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yarqıcı cok sefioRmm .
flash flash flash ekim rüzgarı askını nasıl ilan etti as sonraaaaaaa
Canı Sıkılanlar
|
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yarqıcı cok sefioRmm . flash flash flash ekim rüzgarı askını nasıl ilan etti as sonraaaaaaa Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden çünkü sende benim haklı olduğumu biliorsun ama normal tabi bu basit bir savunma mekanizması Ben savunma filan yapmıyorum bi defa
04-02-2008, Saat: 02:41 PM <
sus quss. yannıs anLıcak miLLet
ßnm tek askum sensin biLmion mu TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben savunma filan yapmıyorum bi defa belli cnm ne demezsin deminden beri yaptıkların ne acaba yoksa dilekçemi yazıordun €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sus quss. yannıs anLıcak miLLet Ucan kus' a yakalanınca nasıl savunmaya gecdi as sonaaaaaaaa Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:belli cnm ne demezsin deminden beri yaptıkların ne acaba yoksa dilekçemi yazıordun Cxxx Romanım yarım kaldıydı onu tamamlıodum TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxx Romanım yarım kaldıydı onu tamamlıodum şimdi anlaşıldı neden benle uğraştığın Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi anlaşıldı neden benle uğraştığın Nie kendine pay cıkarıon qi herseyde
04-02-2008, Saat: 02:44 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ucan kus' a yakalanınca nasıl savunmaya gecdi as sonaaaaaaaa :pisik: sawunma deiL bu bi keRem tek askum sensn benm qüLüm . |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|