Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne var kimse yokmu derken gözlerin beni arıordu itiraf et
Hicde bile Yah senin işin bitmemisdir daha qit qit
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne var kimse yokmu derken gözlerin beni arıordu itiraf et Hicde bile Yah senin işin bitmemisdir daha qit qit TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qimler qelmis qimler Benden Bahsedıyorsun DegıLmı Tuubacan canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gimler gelmiş var mı tanıdık Beni tanımıon mu TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hicde bile Yah senin işin bitmemisdir daha qit qit bitmedi ama senin beni özlemene dayanamadım geldim Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benden Bahsedıyorsun DegıLmı Tuubacan Yah Gözlerim yollara dökülmüsdü Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bitmedi ama senin beni özlemene dayanamadım geldim Yahu qit ösleyen yoq €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canım sıkılıyoo .. Sıkı can ii diolar ama TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beni tanımıon mu tanışmışmıydık ki gözüm bi yerden ham yappıyor ama
04-02-2008, Saat: 03:52 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yahu qit ösleyen yoq ßeni ösLedn sen dime qüLüm . |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|