Bu aşk büyük bir beladır
mecnûna sebep leyladır
gönül sana mübtelâdır
seni sağ yar ( kötü gün dostu ) sandım yâr.
mecnûna sebep leyladır
gönül sana mübtelâdır
seni sağ yar ( kötü gün dostu ) sandım yâr.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
blue_belial
12-16-2007, Saat: 02:02 AM <
Bu aşk büyük bir beladır
mecnûna sebep leyladır gönül sana mübtelâdır seni sağ yar ( kötü gün dostu ) sandım yâr.
Yeter ..Yeter herşey seninle güzel ..
Geçer dünler biter seneler .. Bilsen neler çektim ah neler .. Gözümden yaşları kim siler ..
Sen gittiğin an, biter cesaretim
Uzar hedeflerim, hayallerim Bitmez sorular dinmez kederim O düşünceler üzüntüler Bak ne diyorum, gizlemiyorum Sensiz yasamak zor geliyor bana. Her an içimdesin, her an kalbimdesin Seni seviyorum seviyorum Sensiz yasayamam, sensiz hiç olamam Sensiz yasamak zor geliyor bana Her an içimdesin, her an kalbimdesin Seni seviyorum seviyorum
Geçmez olsun, geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun
Gelmez olsun gelmez olsun, ayrılık bize gelmez olsun ..
Kaç kere bu son demiştim..yapamadım
Gözlerinden kopamadım Resmini çekmecemden çıkarrtım ama Bir kez bile bakamadım Silmek için hücrelerimden Kapandım odama Sabahlara çıkamadım Bütün dağlar,denizler uykusundayken Tek bir damla uyumadım Kendime kağıttan Küçük bir sevda yaptım Gecelerce avuttum kendimi Rehin bıraktım Yüreğimi ellerine Ne olur geri ver kalbimi...!!
blue_belial
12-16-2007, Saat: 09:50 PM <
Unutmak kolaymı? deme
unutursun... oğlun kızın olsun hele unutursun zaman erir kelep kelep meyve dalında kalmaz hep unutturur bir çok sebep unutursun yıllar sineye yaslanır hatıralarım paslanır bu deli gönlün uslanır unutursun... gün geçer azalır sevgin değişir herşeyin rengi bugün değil, yarın belki unutursun... düzen böyle bu gemide eskiler yiter yenide beni değil! sen senide unutursun unutursun...
Gül teninde oyalınıp
Süzülde gel Gül bakışlım gözyaşlarını silipte gel Yarim sızlar yalnızlığı bilipte gel Gül bakışlım gel Ay büyüdü gecelerce seni beklerim Ak gerdanda gül kokulu tenini özlerim Çare bilmez dertlerinle yolunu gözlerim Gül bakışlım gel...
12-16-2007, Saat: 11:28 PM <
Ayrıldıgımız gün bir yaz günüydü
Günlerden salı kalbim yara aldı O son bakışın kalbime saklandı O kaşlar o gözler bir daha olmayacaktı. Onu çok sevmiştim o bunu anlamadı Seneler geçti ben onu unutmadım Hala kalbimde aşkı saklı Bekledim onu hergün hep aynı. Ağladım gecelerce bir türlü gelmedin senelerce Hayalin hergün penceremde Birgün bile girmedi içeriye.. Ağladım gecelerce birtürlü gelmedin senelerce
blue_belial
12-17-2007, Saat: 01:14 AM <
Gunesı hıc gormedım penceremde
ne ay dogdu gecem ne bır yıldız hem sıkış sıkış hem çöl kadar ıssız bes yıldır bırseyler soluyor ıcımde her uc adımda bır tokat gıbı yuzume carptı duvar dıbıne cokup avuclarımı actım fakat hangısıne sapsam... ne cok yol var... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,358 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,238 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |