ben oLCam
Garip Sohbetler
|
11-23-2006, Saat: 03:49 PM <
hehehhehe deliii o senin y?kama g?selli?in baj?mmm bu arda abla olan sensinnnn sen 21
bense daha 19 ya??nda y?mm heheheheheheheh:yikildim: bu arda yan?mda olmsanda ben seni b?rakmm hehehe
11-23-2006, Saat: 03:50 PM <
bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: kesin yollara d??t? geliyodur ?imdi yarg??, senin avatar? g?rmek i?in..... bilgeis yorum tam yerinde kat?l?yorum
Kızlar hatta şimdiden merak etmeye başladım diyomuş gitsemde yargıcın avatarına kavuşsam diye heyecanlıymış:
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilgeis yorum tam yerinde kat?l?yorum sa?ol arkada??m yaa valla ben de kat?l?yorum ?u anda :yikildim: ama g?lmekten......... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:K?zlar hatta ?imdiden merak etmeye ba?lad?m diyomu? gitsemde yarg?c?n avatar?na kavu?sam diye heyecanl?ym??: h??? ?imdi anlad?m ?u k??ede bir kuyruk vard? zaten, ben de diyorum hay?rd?r ne var diye, me?erse k?zlar i?i g?c? b?rakm?? siteye h?cum ediyo :yikildim: YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:g?lmeniz i?in s?ylemi?tim zaten ay?rt edelim... anlad?k yarg?? miley31: sa?olas?n.sayende azc?k pas?n? att?m zihnimin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 349 Ziyaretçi