saol tabi eğer konuşmak istersem gelirim konuşuruz eğer seninde bi derdin olursa sende gelip anlatabilirsin sorun buluruz
Garip Sohbetler
|
11-23-2006, Saat: 10:45 PM <
arkada?lar vizeler dolay?s?yla az nete girebiliyorum 29 kas?ma kadar yokum miley21: ?imdi baz?lar? bize ne garda? bundan diyebilirler olsun ben mesaj?m?n gitmesi gereken yerlere ula?t???n? d???n?yorum..........miley2: miley2: miley2:
saol özgür .. allah başarıları eksik etmesin miley2: miley2: miley2:
....::::::::CANIM KANQİM GÖKHANCIM AMELİYATIN GALİBA BUGÜNDÜ CANIM BENİM ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM SENİ ÇOK HEMDE ÇEKİLMİO BE SENSİZ BURALAR..CANIM ÇOK BÜYÜTÜLECEK BİŞE DEİL AMELİYATIN AMA İŞTE NE BİLİM YAF BEN SEVMEM HASTANELERİ ÇIK ORDAN HADİ ÜFF ÇIK İŞTE :'(SENİ SEVİORUM GÖKHAN::::::::::...........
11-24-2006, Saat: 02:23 PM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:....::::::::CANIM KANQ?M G?KHANCIM AMEL?YATIN GAL?BA BUG?ND? CANIM BEN?M ?OK AMA ?OK ?ZLED?M SEN? ?OK HEMDE ?EK?LM?O BE SENS?Z BURALAR..CANIM ?OK B?Y?T?LECEK B??E DE?L AMEL?YATIN AMA ??TE NE B?L?M YAF BEN SEVMEM HASTANELER? ?IK ORDAN HAD? ?FF ?IK ??TE :'(SEN? SEV?ORUM G?KHAN::::::::::...........?zlenmez mi ben de ?zledim kanki mi miley31: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi