adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN HAVZALIYIM YAŞIM ÇOOOKK AMA YİNEDE SÖYLEYİM 30 YAŞINDAYIM
OLSUN BE BENDE 26 BİTİYOR VALLA
ÖLECEZ HERALDE YAKLAŞTIK DİMİ
:yikildim::yikildim::yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN HAVZALIYIM YAŞIM ÇOOOKK AMA YİNEDE SÖYLEYİM 30 YAŞINDAYIM OLSUN BE BENDE 26 BİTİYOR VALLA ÖLECEZ HERALDE YAKLAŞTIK DİMİ :yikildim::yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Var Tabi Başkalarida Var BU SİTEDE SİNOPLU YOK MU YANLIZ KALDIM DEMEK
08-03-2007, Saat: 11:12 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Var Tabi Başkalarida Varmiley17: hehe insallah bir ay sonra bende memleketimde samsunda olacam HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU SİTEDE SİNOPLU YOK MU biz varız ya ne demek yalnız kalmak yaw ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman abi demem dogru olur dimi? =) KAFANA GÖRE TAKIL HANGİSİ DOÄžRUNA GİDİYORSA ONU SÖYLE BENİM İÇİN DEÄžİŞMES
08-03-2007, Saat: 11:13 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OLSUN BE BENDE 26 BİTİYOR VALLAaaa öle deme abicim, allah ömrüne ömür katsin HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU SİTEDE SİNOPLU YOK MU valla eskilerden bi derdo vardı samet sinoplu çok iyiydi oda ama siz onula tanışamadınız gözükmüyor yok artık o nerdeyse artık canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OLSUN BE BENDE 26 BİTİYOR VALLA DUR YAW NE YAPTIN HAYAT YENİ BAŞLIYOR DAHA NE ÖLMESİ ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa öle deme abicim, allah ömrüne ömür katsin saol eksik olma bizimkisi laf sadece tabiki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|