eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee ii o zaman yrn bende burday?m... g?rim o defeyi..
heheh s?lerim gelsin o zaman yar?n..
ziya karde?in seni g?rmek istiyormu? die
Garip Sohbetler
|
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee ii o zaman yrn bende burday?m... g?rim o defeyi.. heheh s?lerim gelsin o zaman yar?n.. ziya karde?in seni g?rmek istiyormu? die eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evde... heheh sende nerde olcan ki ba?ka lem ya okulda yada evde :p s?navlar?n biiti san?r?m sen?n miley2: p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh sende nerde olcan ki ba?ka lem yoq bitmedide biti say?l?r
ziya istersen şimdi msj atım gelsin hee burda durcaksan .. işi yoksa da onun
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arada Ka? Gel Yaf babam k?z?oo erkek ba??na nereye dioo nese size ii geceler ben bi d??ar? c?k?cam da sonra tekrardan grsrz... p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ziya istersen ?imdi msj at?m gelsin hee burda durcaksan .. i?i yoksa da onun 10.30 dan sonra burday?m i?im warda.... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq bitmedide biti say?l?r h?mm umar?z ii ge?mi?tir beeh :... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:10.30 dan sonra burday?m i?im warda....h?mm zaten o da o saatten sonra gelir kesin.. o zaman msj atmmda gerek yok.. neyse ben de gidiom belki gelierimm ?p?ld?n?z.. uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en ıyı kürt ölü kürtttmiley7: miley7: Uykucu denen zavallı burda çapsızlık yaparak üstteki lafı etmiş.. Ben onun gibi faşist ve kinli davranarak onun ağzından cevap vermeyeceğim tabi... ona insan olmasını öğütlerim.. İnşallah tavsiyemi dikkate alır.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|